Matalia ja korkeita paineita

Tänään ei ole oikein mitään sanottavaa. Paitsi se, että kun aamulla menin koukutustuville, sisällä kalastusrakennuksessa lenteli kaksi lintua. Oli vähän hurja fiilis. Ehkä muistat, että olen aiemminkin kertonut sinulle siitä mitä linnut symboloivat minulle… Esimerkiksi tässä blogissani valotan asiaa. Lintu sisällä on aina ollut vähän tylsä juttu.

Støssä on taas kova painepesurisade, eivätkä kalastajat lähde merelle todennäköisesti koko viikonloppuna. Se surettaa. Väsymys viikon jäljiltä on kova, eikä matalapaineinen sää paranna oloa. Onneksi on Stø Boxing Club! Kävin siellä purkamassa viikon paineita. Matalia ja korkeita.

Kohti viikonloppua mennään. Rauhaa ja rakkautta sinulle!

perjantaiterkut

/Ämmä, joka ei niin pitkään aikaan ole julkaissut yhtään treeniselfietä, että onhan se jo korkea aika

2 thoughts on “Matalia ja korkeita paineita

  1. Niin linnut eivät kuulu sisälle,ne ovat vapaita ja haluavat lentää ylös ja alas ilman esteitä.Tsemppiä siihen että elämä jaksottuu nyt eritavalla kuin järjellä kaupungissa ajattelisi. Siellä luonto määrittää ne duunit. Siihen ei varmaan totu heti. Kyllä sä jaksat ja pystyt. OOt sitä laatua Nainen 😉

    • Nuo linnut olivat tulleet sisälle kovaa sadetta pakoon, mutta eivät sitten päässeetkään ulos niin hleposti kuin yleensä kun ovia oli suljettu jottei vesi pääsisi sisään. Hienoahan tämä aivan uusi elämän rytmitys vain on, mutta kyllä se tottumista näyttää vaativan. Ja kestävyyttä sekä sitkeyttä. Hyvin rankkaa työ on fyysisesti ja kun ei ole sellaista ruumiillisen työn pohjaa aiemmalta, niin kyllä tässä rajoja pääsee rikkomaan päivittäin. Mutta juuri siksi tämä sopiikin minulle! 🙂

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.