Työttömän seitinohuet kalsaripäiväsokerikännit

Jaahas. Tänään menin sitten tänne

työtön3

Norjan työvoimatoimistoon. Nyt just, jos haluat tietää, ei ole mikään maailman mieltä ylentävin olo. Vähän surkuhupaisaltahan tämä tuntuu jos ihan itsekkäästi vain itseni kannalta asiaa ajattelen. Tulin Norjaan töihin, tein töitä kaksi viikkoa, jäin työttömäksi ja menin työkkäriin. Kun tiedät tarinaani vähän taaksepäin, ymmärrät ehkä miksi harmittaa. Kun sitä oli tänne tulleessaan ajatellut että vihdoin elämässä on joku varmaa hetken eteenpäin.

työtön2

Ni. Ei ollu. Mutta minkäs teet. Joihinkin asioihin elämässä ei vain voi vaikuttaa.

Yritin kuitenkin ottaa sinulle sellaisen mahdollisimman ankean työttömyyskuvan. Vähän niinku kurjuutta maksimoidakseni.

työtön1

Eipä tuo nyt oikeastaan sen kummemmalta näytä kuin minä minä tahansa muunakaan päivänä. Joka päivä yhtä ankea tai hohdokas, päätä sinä kumpi. Nyt puitteet vaan ovat työvoimatoimistossa. Ehkä on parempi olla ajattelematta nyt asiaa sen enempää. Työkkärissä käynnin lisäksi olen siivonnut koko aamun ja siivous yhdistettynä viimeisten päivien kovaan työtahtiin meinaa nujertaa kropan. Väsyttää ja väsyneenä ei kannata liikaa miettiä. Katsellaan taas huomenna.

Onneksi on kaksi tilannetta lieventävää asianhaaraa:

1. irtokarkkipussi, jolla aion kohta vetää seitinohuet sokerihumalat
2. kotkapari, joka äsken auringonlaskulla Hermannin kanssa lenkiltä palatessamme lensi vain muutaman metrin korkeudelta päältämme vuorille. Jumalaut’ se näky ja tunne, kun kotkat humauttavat siipiään ihan pään yläpuolella, se jos joku kumoaa kaiken surkeuden. Sen hienompaa ei ole. Luontoa mahtavampaa ei ole, vaikka se luonto sitten joskus aiheuttaisikin oman työttömyyden.

En saanut kotkista kuvaa, joten tässä sinulle kuva karkkipussistani

irtokarkki

/Ämmä, kohta seitinohuissa kalsaripäiväsokerikänneissä

 

2 thoughts on “Työttömän seitinohuet kalsaripäiväsokerikännit

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.