Yksinäinen Støssä

Hoh. Johan on ollut alakuloinen päivä. Eiliset juhlat menivät loistavasti, hauskaa oli, siitä ei alakuloni johdu. Kirjoitan enemmän ajatuksia Itsenäisyyspäivästämme kunhan vaan saan kuvia. Meillä oli nimittäin upea tilaisuus saada ihan kunnon valokuvaaja ottamaan loistavia kuvia.

Tässä nyt yksi maistiainen

10409382_10152598931878165_4252813904211282618_n

Kuva: Panu Luoma

 

Itsenäinen Støssä. Vähän niin kuin Uneton Seattlessa. Tai ehkä se onkin Yksinäinen Støssä. Huomisesta lähtien nimittäin olen. Yksinäinen. Kaikki muut lähtevät joululomille pois kolmeksi viikoksi ja minä jään yksin Støhön. Se tässä alakuloiseksi vetää. Etenkin, kun joulusuunnitelmani kariutuvat, eikä perheeni pääsekään luokseni jouluksi. Enkä minä pääse täältä nyt Suomeen.

Pimeys on järkyttävä. Sataa loskaa. Itkettää. Nyt testataan kanttia.

/Äm, toivoen sinulle hyvää alkavaa viikkoa

2 thoughts on “Yksinäinen Støssä

    • Voi, olen muistanut tämän koko ajan, mutta en ole saanut kuvaajalta niitä kuvia, joita halusin blogiin laittaa (hän lähti heti juhlien jälkeen joululomalle Suomeen ja siellä taisi olla niin paljon tekemistä, ettei ole ehtinyt kuvia käsitellä). Toivotaan, että kohta kuvat tulisivat pian!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.