Nainen, kynä – ja pikkuruiset aivotkin. Tarvitsetko apua?

Huomenta! Tämä on ihan puhtaasti mainos. Koska minä puhkun nyt niin paljon intoa ja inspiraatiota, olisi ne saatava hyödynnettyä johonkin erityisesti nyt, kun minulle ei Norjassa näytä töitä olevan ja aikaa on. Että jos tarviit jotain, niin nyt kannattaa käyttää!

* * *

Hei sinä, joka haluat tarjota lukijoillesi tai katsojillesi tuoreita tarinoita Norjasta: ihmisistä, luonnosta, kulttuurista, taloudesta! Tai sinä, joka haluat virittää firmasi viestin tehokkaalla ja oivaltavalla tavalla. Täällä ois nainen ja kynä – ja pikkuruiset aivotkin, joihin on kasaantunut aikamoinen määrä mielikuvitusta. Ja niin hurja määrä intoa sekä inspiraatiota, että ne pitää ehottomasti käyttää sinun hyväksesi! Kun kolahti, ja tarvitset apua, laita viestiä minulle. Tiiraa vaikka tästä lisää

maija_ihmettelee3

/Äm, tällast tarjolla

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.