Käsityöläisen sunnuntai

Tääl mie taas oon! Harvinaisen laiskaksi sitä ihminen käy mitääntekemättömyydessä. Näitä Arton siimapönttöjä on tehtävänä vielä monta ja nyt on ryhdistäydyttävä kirjanlukemisilta, koska kalastaja itse saapuu huomenna Thaimaan lomaltaan. Käsityöläisen kellokortti ei katso viikonpäivää. Eikä laiskan. Jos sillä kellokorttia edes on.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b9e/55593472/files/2014/12/img_9247.jpg
Käsityöläiseksi aion itseäni tituleerata vastedes. Ihan vaan tämän takia

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b9e/55593472/files/2014/12/img_9248.jpg
Sitten yläasteaikaisten piperryspuperrusten, minä olen alkanut kutoa sukkaa! Kävin eilen kahvilla suomalaisten Marjon ja Teemun luona ja Marjo lainasi sukkapuikot ja kerän villalankaa. Minä hurahdin illalla tähän touhuun täysin. Katsoin läppäriltä kaksi elokuvaa ja tuo syntyi niiden aikana!

Ylpeyden hetki!

Ja mummouden ensiaskel… En ole muuten vieläkään kertonut taannoisesta Mummoklubin tapaamisesta, jossa olin. Kerron heti, kun on parempi nettiyhteys. Tällä kertaa tämä on taas herran haltuun, pätkähtävätkö sunnuntaitervehdykseni maailmalle täältä koukutustuvalta.

Ihanaa sunnuntaita! Ei enää montaa päivää ja tämä vuosi on taputeltu. Jes!

Pusupusi!
Äm.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.