8 thoughts on “Hyvää uutta vuotta, rakkaat!

 1. Hyvää uutta vuotta Sinullekin, Maija! Tuokoon vuosi 2015 tullessaan jotain, mitä siltä odotat, ja myös jotain, mitä et odota – yllätykset tekevät elämästä mielenkiintoisen ja sen kautta osaltaan elämisen arvoisen 🙂

 2. Oi onnellinen, joka herättää noin voimia hyviä voisi! Oi,ihmiset toistanne ymmärtäkää, niin ette niin kovia oisi! Miks emme me yhdessä käydä vois? Jos murtuis yks ,muut tukena ois. Oi, ihmiset toistanne suvaitkaa! Niin suuri, suuri on maa.
  Hymyilevä Apollo (Eino Leino)
  Kaikki on sinussa Maija, Pystyt ja kykenet.
  Hyvää Uutta Vuotta!’
  Silja

 3. Tuo kaunein ottamasi valokuva on huikean kaunis. En voi lakata katsomasta sitä. Se on yksi kauneimmista valokuvista, mitä muistan koskaan nähneeni. Jotenkin siihen sisältyy niin paljon merkityksiä, ja se on kuin tehty tähän vuoden vaihteeseen. Kiitos siitä ja hyvää uutta vuotta!

  • Se on, pakko myöntää. Ja se on vain nopeaati kännykällä napattu ilman mitään käsittelyjä. Elävä todiste siitä, miten kaunista elämä ja maailma ympärillämme on ihan sellaisenaan kun vain pysähtyy katsomaan.

 4. Ihanaa uutta vuotta sinullekin! Löysin blogisi joulun alla ja olen kokenut myös rankan uupumisen pari vuotta sitten yrittäjänä ja terveyden reistatessa. Paljon ihania terveyttäviä kokemuksia jo takana mutta kuntoutuminen ottaa sen ajan kun ottaa. Suorittamalla kun sairastuu niin suorittamalla ei siitä nousta 🙂 Osittain rikkinäiseksi sitä jää varmasti lopuksi ikää mutta en vaihtaisi kokemusta poiskaan, nyt menossa eteenpäin armollisempana itseä ja muita kohtaan syvemmän itsetuntemuksen kautta.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.