Lauantai!

Silloin, kun luovuuteni blogin kanssa on huonoimmillaan, en keksi mitään otsikkoa. Ja sitten otsikoin sen kyseisen viikonpäivän mukaan. Ja perään laitan huutomerkin.

Arvaa kuinka luovalla tuulella olen tänään! Väsyttää ja pää käy ylikierroksilla. Mielenkiintoinen yhtälö.

Mutta tein hienon kuvakollaasin päivästä Støssä.

Huomionarvoista kuvassa on Saukon nimeltä Anu jalanjäljet (joukossa myös yksi Herra Hermannin askel) ja Suomen lomalta palannut Teemu, jonka kanssa yritimme tänään kalastaa rikkinäisellä virvelillä satama-altaasta kalaa saukon ruoaksi. Ei onnistunut. Olen vähän huolissani Anusta. Toivon, että kalastajat pääsevät merelle pian, jotta saisimme rakkaalle villieläimellemme ruokaa.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b9e/55593472/files/2015/01/img_9347.jpg

Väsymyksen ja ylikierrosten taltuttamiseksi tein myös treenin omalla varastokuntosalillamme. Toppatakki päällä tietysti, kun siellä on niin kylmä. Viimeksi treenasin kumisaappaat jalassa. Ei silsi, että tänne sataisi, vaan ihan vain huvin vuoksi. Eipä taitaisi onnistua Helsingin trenditreeniklubeilla.

Älä ihmettele, jos minusta ei kuulu pariin päivään. Taidan joutua ottamaan pienen luovuustauon. Ellei sitten taas tule joku elämän mullistava yllätyskyykku tähän Støn seesteiseen arkeen. Kalaan ei ainakaan näillä näkymin päästä tääällä hetkeen. Myrsky. Et varmaan ylläty.

Iloa ja valoa viikonloppuun!
/Ämmä

One thought on “Lauantai!

  1. Täälläkin myrskynnyt jo kaksi päivää.No välillä tuntuu että tämä satavuotias talo siirtyy….muttei kuitenkaan. Muuten maailma paikoillaan,kaikesta levottomuudesta huolimatta. Päivä pitenee ja ollaan menossa kohti kevättä.
    Aurinkoa polullesi Maija. Hermannille seikkailupäiviä. Varokaa Kotkaa!!!!
    Silja

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.