Kysymys on löytynyt!

Jotain on tapahtunut! Jotain suurta! Yhden yön aikana!

Minä olen löytänyt kysymyksen!

Kirjoitin sen eilen vähän puolihuolimattomasti blogiini, kunnes tänään aamulla tajusin, että siitähän tässä kaikessa on nyt kyse.

Ja nyt tämä kysymys, ”miten voin palvella parhaiten”; pidä se mielessä, mieti sitä ehkä omallakin kohdallasi, mutta pidä mielessä. Luulen, että tuo kysymys ratkaisee nyt kaiken.

Minä tiedän, että tuo kysymys käänsi minun vireeni oikeaan suuntaan.

Tiedän tuohon kysymykseen nyt jopa vastauksen. Mutta se minun on pakko kertoa sinulle vasta vähän myöhemmin. Luulen, että vastaus alkaa piirtyä tästä eteenpäin blogiini…

Mutta pidä se mielessä. Ja mieti omalta kohdaltasi.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b9e/55593472/files/2015/01/img_9388.jpg

6 thoughts on “Kysymys on löytynyt!

  1. Heipat
    Ihanan kysymyksen löysit, se ollut oma ohjenuorani jonkin aikaa.. Olin reilun 3kk siellä lähihuudeilla viime vuonna. Loppukesästä muutaman viikon tauottoman työputken jälkeen, listasin asiat mitä elämältäni haluan. Ykköseksi tuli lasten läheisyys, kakkoseksi ammatillinen kehittyminen, seuraavilla ei ollut niin väliä. En uusinut sopparia. Ripeasti pakkasin kimpsut ja kampsut sekä varasin lentolipun Suomeen. Varmaan jossain vaiheessa tulen takaisin, Pohjois-Norjan luonto vei sydämeni. Ihastellen seuraan blogiasi, minulla ei ollut rohkeutta, ehkä ei lahjaakaan kirjoittaa. Mitä väliä, osaan jotain muuta…
    Stina

    • Just toi, Stina, on nyt tässä aivan keskeistä: tuo sun ihan viimeinen lause! Sä osaat jotain, mitä ikinä se onkaan, ja se on just se juttu miten sä parhaiten voit palvella toisia, itseäsi, elämää yleisesti! Ja tuon oivaltaminen, että miten minä palvelen parhaiten! Hah, kuulostan siltä kuin olisin seonnut ihan täysin… 😀 Mutta nyt tuntuu, että tää on ehkä viisainta ja fiksuinta mitä olen koskaan tajunnut. Ihanaa, että olet löytänyt blogini pariin ❤ Täällä saa tulla aina käymään!

  2. Hei Maija! Olet nyt vanhan viisauden äärellä. Palvella ….se on vanhoja budhalaisia viisauksia. Antaa paljon itsestään ja palvella, tuo sinulle enemmän takaisin. Rikkauden avainsanoja ja en toki tarkoita meidän nykyään palvomaa mammonaa vaan jotain paljon tärkeämpää

  3. Kiitos Maija! Ihan mahtava kysymys ja melkein kylmät väreet meni tätä lukiessa, sillä juuri sama kysymys kirkastui minulle muutama viikko sitten…pitkien, pitkien ”mitäköhän tässä elämässä sitten seuraavaksi tekisi” pohdintojen jälkeen. Juuri näin, meillä jokaisella on erityinen lahja (ehkä useampiakin), ja uskon että tarkoituksemme elämässä on käyttää niitä ei vain itsemme vaan muiden, ympäröivän maailman hyväksi. Auttaaksemme, levittääksemme hyvää, juuri noin kuin sanot – palvellaksemme. Kiitos! ❤

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.