Ihme ja kumma

Nonni. Nyt ollaan tässä. Huomenna tuolla ja ylihuomenna siellä. Sitten. No. En tiedä. Se selvinnee. Suhinalla ovat päivät kulkeneet ja paikat vaihtuneet. 43 tunnin matka veti voimat totaalisesti ja väsymyksen lisäksi olen potenut kovaa migreeniä. Keho taitaa vähän osoittaa mieltään.

Nyt olen Tampereella. Huomenna matkaan pariksi päiväksi Helsinkiin hoitamaan asioita. Olen irtolainen. Se on jännää.

Mutta vielä jännempää on se, miten hassulta tuntuu olla taas täällä. Pää on pyörällä pienistä arjen asioista. Viimeiset kuukaudet rauhallisessa Støssä lähes eristyksissä muusta maailmasta ovat irroittaneet tehokkaasti kaikesta. Liikennevalot jännittävät. Ihmiset ympärillä kummastuttavat. Kaupunkien valo häikäisee. Kaupan hajuvesiosasto pyörryttää. Suomenkieli radiossa naurattaa. Yhtäkkiä tiheään pirisevä puhelin ahdistaa. Roskaruoka-ateria huumaa.

Ihme ja kumma.

ik ik2

Ihmeellistä alkavaa viikkoa sinulle!

/Ämmä, joka voi vielä seuraavien päivien aikana kirjoitella harvakseen, sillä pää lyö kirjoittamisen suhteen aika tyhjää…

 

3 thoughts on “Ihme ja kumma

    • Oi, Tampereella on helppo viihtyä. Etenkin tänään näyttää upealta, kun on niin paljon lunta! Minäkin toivon, että törmäilisin kaikkiin tuttuihin ja tuntemattomiinkin ihmisiin nyt vihdoin, kun se olisi taas mahdollistaa!

  1. Kaupungin ihmeellisyydet hämmentävät minua jo muutaman päivän poissaolon jälkeen (no toden sanoakseni ne hämmentävät, vaikka en olisi ollut poissakaan). En osaa edes kuvitella, millaiset ovat tunnelmat usean kuukauden jälkeen. Tsemppiä! Asioilla on onneksi taipumus järjestyä.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.