Huomenna on uusi päivä, ja mitä tahansa voi tapahtua

Mistä sinä unelmoit?

Olen ollut Suomessa nyt kolme viikkoa. Olen majaillut kolmessa eri osoitteessa. Kulkenut kolmen kaupungin väliä kolme viikkoa. Olen irtolainen.

Pian siirryn neljänteen. Neljänteen osoitteeseen, neljänteen kaupunkiin. Ehkä pysähdyn siellä hetkeksi, ehkä siirryn heti seuraavana päivänä eteenpäin: Viidenteen osoitteeseen, viidenteen kaupunkiin? Tänään en voi tietää. Juuri nyt tiedän elämäni kulun seuraavien tuntien ajaksi. Huomenna on taas uusi päivä, ja mitä tahansa voi tapahtua.

Olet ehkä kuullut sanonnan ”aloittaa puhtaalta pöydältä”.

Ennen tätä päivää en ole tiennyt mitä se tarkoittaa. Yhtäkkiä tällä viikolla minun pöytäni on maailman puhtain. Ei murun murua, ei pienintäkään rasvaista tahraa: viimeisimmätkin minua menneessä pitäneet, ehkä menoani vähän jarruttaneet tutut ja turvalliset asiat on otettu pois.

Ja yhtäkkiä minulla on koko maailma! Voin valita minkä tahansa suunnan.

Olen vapaa!

Osaatko ajatella millaista elämä on kun kaikki on mahdollista? Kun huomenna on taas uusi päivä, ja mitä tahansa voi tapahtua?

Sellaista elämä on, meille ihan jokaiselle. Sitä ei vain näköjään tajua ennen kuin seisoo puhtaan pöydän ääressä. Huomenna voi tapahtua mitä tahansa. On vain osattava tehdä oikeat valinnat. Ja koska elämän ennustettavuus liikkuu vain muutamissa tunneissa, voi valita vain pienistä vastaan tulevien asioiden joukosta. Ei tarvitse valloittaa koko maailmaa. Ei tarvitse hamuta kaikkia asioita maailmasta. Ja koska ei tiedä mitä huomenna on, on sama elää täysillä juuri nyt – tarttua niihin hetkiin, jotka vastaan tulevat. Sellaista elämäni on juuri nyt.

Osaatko ajatella millaisia unelmat ovat kun seisoo puhtaan pöydän ääressä?

uusipäivä

Mistä sinä unelmoit?

Minä unelmoin siitä, että minulla olisi pikkuruinen koti, jonne voin tilata aamun postiin Helsingin Sanomat. Sellaiset ovat unelmat, kun seisoo puhtaan pöydän ääressä. Kun huomenna on uusi päivä, ja mitä tahansa voi tapahtua.

Ihanaa viikonloppua, kultaset!

❤ Ämmä

6 thoughts on “Huomenna on uusi päivä, ja mitä tahansa voi tapahtua

 1. Onpa ihana postaus sulta tänään!
  Olet vapaa kuin taivaan lintu, ilman huolta tulevasta tai murhetta menneestä, kaikki mahdollisuudet avoinna! Jos et vaikka vielä tietäisikään tarkalleen mitä haluat, tiedät kuitenkin hyvin sen mitä et halua ja se on paljon se!
  Nauti täysillä tästä ainoasta elämästäsi, siipesi kantavat kyllä, senkin olet saanut jo kokea ja jopa hyppy tuntemattomaankin on sinulta onnistunut.
  Jänniä vaiheita elät juuri nyt. Toivon sinulle edelleenkin hyviä valintoja, muista kuulla intuitiotasi ja luottaa siihen…äläkä unohda että hätälaskunkin voi aina tehdä tai muuttaa suuntaa jos huomaa arvioineensa väärin. Onnea matkaan!
  Mielenkiinnolla odotan kuvauksiasi siitä minne seuraava reitti sinut vie jonka valitset.

 2. Oletko ikinä ajatellut, että olisit maanis-depresiivinen? Olen vuosia lukenut näitä sinun kirjoituksia, enkä vaan jotenkaan nyt pysy kärryillä, että missä mennään. Kauhea kiire ja draivi tuntuu olevan pääll, kaupungit vaihtuu, hippulat vinkuu..minä en ymmärrä. Mitä oikein on tekeillä? Ettei vaan kävisi niin, että jonkun aikaa menee lujaa ja sitten taas vajotaan….

  • Kiitos, Kikka huolestasi, mutta eiköhän tässä ole vain kyse ihan tavallisen ihmisen normaalista oman suunnan etsimisestä. Minulle riittää, että ymmärrän itse missä mennään ja olen hyvin tietoinen omasta elämäntilanteestani ja terveydestäni. On tärkeää muistaa, että nämä blogit ovat vain yksi kulma elämääni ja valitsen aina mitä kerron.

  • Se jäi vielä edellisessä kommentissa mainitsematta, että jos joku nyt ihmettelee miksi siirryn osoitteesta toiseen, niin se johtuu vain siitä faktasta, etten ole vielä viitsinyt hankkia asuntoa kun en tiedä mihin tulevien töiden johdosta asetun. Sen olisin voinut tuossa kirjoituksessani mainita, niin en turhaa herättäisi ihmetystä.

 3. Päivitysilmoitus: Ja mitä tahansa voi tapahtua | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.