Syö hunajaa!

Jotkut asiat elämässä ovat pysyviä. Minulle pysyvää on on se yksi pikkuruinen puistonpenkki Helsingin Humallahdessa, jolla käyn aina tarpeen vaatiessa istuskelemassa ja toteamassa, että tässähän minä taas olen. Muistatko, kun kirjoitin: ”Minä olen tässä”? Siinä tekstissä riittää ajateltavaa tällekin päivälle.

No eilen kävin taas penkiltä ja se näytti tuolta. Joku oli käynyt jättämässä siihen puumerkkinsä. Syödäänpä tyypit nyt sitten hunajaa, jospa se auttaisi tekemään tästä viikosta erityisen makean! Minä ainakin päätin, että tällä viikolla tapahtuu erityisen makeita juttuja.

eathunny

Mahtavaa maanantaita pupuset!

/Äm

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.