Mistä toivot minun bloggaavan?

Päivät näyttävät vaan vilahtavan ohi silmien. Paljon tapahtuu, ja sitten taas ei oikeastaan mitään. On näköjään taas se aika: en tiedä mitä blogiini kirjoittaisin. Kai tämä kuuluu bloggaamiseen – että on ajanjaksoja, jolloin tuntuu, ettei ole mitään sanottavaa.

Siksi on vain yksi vaihtoehto ja kääntyä sinun puoleesi: Mistä toivoisit minun bloggaavan? Mistä aiheista haluaisit minun kertovan, millaisia kokemuksia blogissani kiteyttävän?

Kommentoi tai laita viestiä! Ajatuksesi ovat kullanarvoisia, jotta pääsisin eteenpäin tästä kirjoittamisblokistani.

piissi

Joku oli peintannut tuollaisen piissin kerrostalon seinään. Olen aika varma, että se oli tehty meizille 🙂 Muistatko muuten, kun olin graffittitaiteilijan kanssa maalaamassa graffitteja? Tekisipä taas mieli lähteä! Tällainen juttuhan siitä viimeksi syntyi. Haluaisitko kenties tällaisia lisää?

 

2 thoughts on “Mistä toivot minun bloggaavan?

  1. varmasti luet toisia blogeja. Olisi kiva jos kertoisit jostain blogista ja siitä miten tutustuit siihen ja mikä pitää kiinnostusta yllä. Samalla kun kertoo toisesta oppii itsestä. Pohtii elämää toisesta näkökulmasta jne.

  2. Moi Maija.
    Tällä viikolla on ollut itsellä monta huonoa päivää. Ajatukset kiertää ympyrää ja aina ne vaan löytää itsestä huonoa. Mietin yksi päivä, kun blogit ovat usein niin kovin positiivisia ja tarkoitushan on tietysti tuottaa ihmisille iloa ja voimauttavia ajatuksia, mutta on niin kovin inhimillistä joskus vaipua ikäviin ajatuksiin. Millainen on sinun huono päivä ja millä tavalla pääset parempaan fiilikseen.
    Kiitos ihanasta blogistasi.
    Johanna

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.