Akateeminen yrittäjä, millaista apua kaipaat?

Kävin tänään aamukahvilla Viola Strandbergin ja Anna Martelan luona Kenno Helsingissä. Nämä naiset ovat vuoden päivät pyörittäneet yhdessä Elina-yhtiökumppaninsa kanssa etnografista tutkimustoimistoa, joka tuottaa asiakasdataa yrityksille ja organisaatioille. Puhuimme paljon heidän toiminnastaan, mutta yksi aihe erityisesti jäi minun mieleeni pyörimään: akateeminen yrittäjyys ja asiantuntijuuden brändääminen. 

Teidänkin joukossanne on varmasti asiantuntijayrityäjiä akateemisella koulutustaustalla.

Nyt minua kiinnostaa. Jos olet akateeminen yrittäjä, millaista apua ja tukea tarvitsisit yrittäjyyteen? Mitkä ovat mieltäsi askarruttavia kysymyksiä joihin et ole saanut vastauksia yrittäjyyskursseilta?Millaista apua hankkisit toimintasi kehittämiseen jos ei tarvitsisi huolehtia rahasta?

/Äm, jolla päässä tänään tällaista

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.