MaiLife ja SuuntoLife

Elämä on nyt täynnä uusia suuntia.

Olen tehnyt ison päätöksen: sen, että teen vain hauskoja asioita, juttuja jotka tuntuvat hyviltä ja saavat minut syttymään. Haluan, että jokaisessa asiassa, jossa olen mukana ja jota teen, voin sanoa: ”Tänne minä kuulun, tätä minun kuuluu tehdä”. Ja tällaisia mahdollisuuksia tuntuu nyt eteeni asettuvan. On ollut varaa valita mielenkiintoisia seikkailuja, jotka nyt yksi kerrallaan käynnistyvät.

Muistat ehkä taannoisen tarjoukseni ”työharjoittelusta”. Sain valtavasti yhteydenottoja ja harmikseni pystyin valitsemaan vain muutaman. Tällaiset hommat alkoivat tänään.

suuntolife

Legoja? Muurahaisia? Muita minityyppejä? Ei, vaan Suuntolife-seikkailu, joka ei muuten ole mitään muurahaishommaa! Pääsen tutkimusmatkalle yhteen Suomen upeimmista seikkailubrändeistä. Voisiko minulle parempaa paikkaa olla?

Tänään tutustuin moneen uuteen ihmiseen, kävin hienoja keskusteluja ja opin ulkoilusta, seikkailusta, sukeltamisesta ja suunnistamisesta. Ja tämä oli vasta alkua.

Tämä ajatus kiteytyi tänään mielessäni kun yhdistin kaiken näkemäni ja kuulemani siihen mitä itse olen kokenut:

adventure3

MaiLife ja SuuntoLife, what a perfect match! Onni on, että voin toivottaa sinut jo toisena päivänä peräkkäin tervetulleeksi mukaani mielenkiintoiseen seikkailuun, työharjoitteluun* Suunnolle!

/Ämmä, täynnä intoa ja uutta suuntaa

 

*työharjoittelu on blogia varten tarkoitettu haaste.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.