Perjantaiolo!

Chinchinblingblingnaminamipusihali! 

Tänään on merkkipäivä ja sitä juhlitaan asianmukaisin afterworkein. Ei. Ei ole syntymäpäivää, hääpäivää tai muutakaan vuosijuhlaa, vaan on yksinkertaisesti onnenpäivä. Minulla ensimmäistä kertaa moneen vuoteen PERJANTAIOLO. Se tunne, että on tehnyt rankan työviikon ja lopulta tulee perjantai-ilta! Siis se väsymyksen sekainen tyhjä olo, jota kaikki kammoavat, mutta minä rakastan juuri nyt enemmän kuin mitään muuta!

Niitä ”normaaleja” rankkoja työviikkoja minulla ei ole ollut ikuisuuksiin, ja juuri nyt olen vain kiitollinen siitä, että saan kokea tämän totaalisen takin tyhjyyden. Perspektiivejä. Niitä äärilaitoja, kokemuksia, joita arvoatan elämässäni enemmän kuin mitään muuta.

Viikonloppuja, vipeltäjät!

/Ämmänne

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.