Potentiaalisesti hurja viikko

Maanantai! Tästä alkavasta viikosta on tulossa potentiaalisesti aika hurja. En tiedä onko hurjin osuus se, että lähden huomenna parin päivän reissulle Kuopioon vai kenties se, että torstaina alkaa Onnellisten Ajokoulun ensimmäinen opetuspäivä INSSIAJOLLA!

Vai huipentuuko hurja viikko torstai-iltaan? Silloin nimittäin minusta koetetaan tehdä fudisfani. Torstaina on Stadin Derby ja minut on haastettu mukaan fudiskatsomoon fanijoukon mukaan. Älä kysy enempää sillä en ymmärrä mistään mitään. En oikeastaan tiedä edes kumpaa olen menossa kannustamaan. Ja jalkapallo. Huh. Ei kosketuspintaa. Mutta kuorolauluun olisi tarkoitus yhtyä. Tai niin ne fanit yrittävät; saada tehtyä minusta superfanin. En tiedä miten minun käy.

Niin ja onhan se mahdollista, että perjantaina räjähtää. Silloin kun puhutaan Salpausselän mäkihyppyhaasteesta, johon olen luvannut lähteä mukaan innostuttuani mäkikotkan elämästä muutama viikko taaksepäin käydessäni lämmittelemässä Suurmäen hyppypuomia. Onneksi työviikko päättyy perjantaina rauhallisissa merkeissä, sillä silloin tapaan mindfulnessohjaaja Aleksi Litovaaran, jonka tarkoitus on vetää suurimmat höyryt ulos päästäni. (No okei on hän myös ex-huippulumilautailija, että onhan siinä vielä potentiaalia päätyä mielenrauhan sijaan johonkin perjantai-iltapäivän rajanylitykseen..)

Ehkä siinä on asiaa yhdelle viikolle. Sinä pääset tietysti hulinaan mukaan.

Hauskaa viikkoa sinulle! Yritetään nauraa mahdollisimman paljon itsellemme tällä viikolla, jooko?

Mazda Onnellisten ajokoulu starttitilaisuus

Toivotaan, että ihan tämä koko jengi ei sulloudu yhteen autoon samalla kertaa Mazdan Onnellisten Ajokoulun torstaisessa inssiajossa. Parin viikon takaisessa ajokoulun lanseeraustilaisuudessa kun ängettiin koko tiimi samaan Mazdaan.

Ai ni ja tietysti huomenna koittaa aika yhdelle suurelle paljastukselle… Stay tuned!

/Ämmä

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.