Vuosi sitten aloin elää – Marrymedingdongia ja tavallista elämää tutu päällä

Missä sinä olit vuosi sitten? Toukokuun kahdeskymmenesensimmäinen päivä vuonna 2014?

Minä tajusin tänään blogiani ajassa taaksepäin kelatessani, että tasan vuosi sitten oli merkittävä päivä. Silloin lanseerattiin MaiLife Haaste! Ja otettiin myös nämä blogini bannerikuvat.

On sitä kaikkea kummaa tullut tehtyä tässä kuluneen vuoden aikana, mutta tämä ”Marrymedingdong meets Sex and the City” -sekoilu oli kyllä jotain ehkä siellä kategoriassa häiriintyneimmät tekoni elämässä niinku evö. Jääkylmässä kevätillassa minä opettelin longboardaamaan kuusikymppisen Lenan opetuksessa pukeutuneena hääpukua muistuttavaan tutuuun. Nyt jälkikäteen sitä saattaisi katsoa tätä kaikkea taaksepäin ihmetellen mikä ihme on mennyt vikaan elämässäni…

Oletko jo nähnyt videon longboardausopinnoistani? Se on aika hieno kuvaus siitä, kuinka ihminen joutuu täysin oman osaamisensa ja mukavuutensa äärirajalle ja kuinka hän vähitellen voittaa pelkonsa saaden lopulta omat siivet alleen. Tavallaan tästähän tässä minun blogissani ja elämässäni on kyse. Että tavallaan tässä(kin) teossani oli paljon järkeä. Sehän on ihan tavallista elämää tutu päällä. Tällaisia haasteitahan me (ehkä vähän eri muotoisina) kohtaamme arjessamme lähes päivittäin. Haasteita, epämukavuusalueita ja itsensä voittamista!

Minulle vuoden takainen kokemukseni ja ensimmäisen MaiLife Haasteen vastaanottaminen oli myös tärkeä paalu elämässäni ja vaikeassa alkuvuodessani: tuon kokemuksen myötä päätin alkaa elää heittäen nurkkaan elämäntaito-opaat ja keskittyen tekemiseen, olemiseen ja kyydistä nauttimiseen! Ja se on aivan totta, sen jälkeen on tehty, koetty ja nautittu. Tänään olen kovin kiitollinen tuosta päivästä vuosi sitten ja siitä mitä se on tuonut elämääni.

Aloitettuani tämän MaiLife Haasteiden sarjan olen päässyt ihan käsittämättömän hienoihin paikkoihin, saanut tavata uskomattoman upeita ihmisiä ja joutunut rikkomaan jos jonkinlaisia rajoja ja normeja. Voit lukea lisää seikkailustani longboardilla ”Longboard – paras elämäntaito-opas evö” -kirjoituksestani.

Ja muista, että game is on, hurjia haasteita otetaan vastaan, vaikka heti! Oikeastaan minä vähän kaipaan niitä sillä ne ovat minun elämässäni ihan parhaita juttuja. Että anna palaa vaan!

/Ämmä ja marrymedingdong!

 

Mihin sinä haluaisit minut haastaa? Johonkin rajoja rikkovaan, heittäytymistä vaativaan? Ehkä rohkeaan repäisyyn tai mielikuvitukselliseen juttuun? Johonkin uuteen tai jännään vanhaan tuttuun? Hulluttelun hetkeen tai mielenkiintoiseen retkeen?

MaiLife Haaste on kutsuni sinulle heittätyä kanssani leikkiin. Opettaa minulle joku uusi taito tai laittaa minut pelkojeni äärilaidoille. Sinä päätät. Ja minä – niin, jos minulla on pokka – otan haasteen vastaan, suoritan sen ja raportoin siitä tekstein, kuvin ja videoin. Lue lisää MaiLife Haaste.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.