Live aid ja marrymedingdong

 

Lauantaiterkut Olympiastadionilta! Täällä ollaan uuden Lastensairaalan tukikonsertissa. Tuossa kuvassa Elastinen ja Robin, nyt kuunnellaan kun Jari Silanpää ja Lilli Paasikivi vetävät upeaa Barcelona-yhteisvetoa.

 

Tiedoksi muuten vaan, että tämä mies suunnittelee sitten mun hääsormuksen. Että halvalla irtoo ja marrymedingdong, saa kosia…. Jokaisen naisen paras ystävä Olli Lindroos taikoo käsittämättömiä luomuksia jalokivistä, ja minulla on kunnia viettää tämä ilta Ollin ja mutaman muun huipputyypin seurassa hyvää musiikkia kunnellen ja hyvää tehden. Mutta nyt siis hääsormus kaiken tämän hyväntekeväisyyden ohella check, pari muuta liikkuvaa osaa tästä naimisiinmenoyhtälöstä vielä puuttuu… Mutta tänään ei keskitytä naimisiinmenoon, vaan upeasta illasta nauttimiseen.

Letkeää lauantaita, lapsukaiset!

/Äm

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.