Kuningatar matkalla kohti huippua – joko sinulla on oma valmentaja?

Maanantai on potkaistu liikkeelle teholla ja tunteella. Tästä alkaa kuninkaallinen viikko!

Jokainen Kuningatar tarvitsee oman Kuningasvalmentajan, ja siksi aloitin tänään yhteistyön huippucoach Aleksi Litovaaran kanssa. Aleksi varmistaa tästedes Somekuningattaren pääkopan kunnon, henkisen kestävyyden ja matkan kohti huippua.

aleksi

Kun lähdin tähän prosessiin, jossa tutkin voiko Nobodysta tulla Somekuningatar, minulle oli itsestäänselvää, että kovin pitkälle en pääse yksin. Tarvitsen mukaani matkalle erilaisia ihmisiä ja huippuluokan asiantuntijoita auttamaan minua pääsemään tavoitteisiini sekä varmistamaan, että teen matkalla oikeita ja harkittuja valintoja ja muistan koko ajan pitää huomion olennaisessa; sydämeni äänessä ja omissa vahvuuksissani.

Aleksi on entinen huippulumilautailija, joka toimii nykyään työelämävalmentajana, coachina. Hän siis todella tietää mitä valmennus on ja siksi paras kaveri minulle vahvistamaan henkistä suorituskykyäni. Minulla on upea kunnia ja mahdollisuus päästä nyt Aleksin valmennettavaksi. Ja sinä pääset tietysti mukaan tälle matkalle. Kerron tulevina viikkoina sinulle millaisia oivalluksia teen retkellämme. Uskon, että coaching on yksi avainprosesseista, joka tukee kehittymistäni työelämässä. Ulkopuolisen näkökulman ja hyvien kysymysten avulla toivon löytäväni oikeat avaimet Somekuningattaren linnaan (okei, nyt riittää tämä kuninkaallinen vertauskuvasto… 😀 ).

Ilman toista ei ole toista, eikä kukaan pärjää yksin. Eikä kenenkään tarvitse pärjätä yksin! Toivon, että myös sinulla on mahdollisuus saada tarvittavaa valmennusta omissa tärkeissä elämän kysymyksissäsi, joko työssä tai vapaa-ajalla. Ehkä tämän minun prosessini kautta pääset näkemään konkreettisemmin millaista on työskennellä coachin kanssa. Toivon, että tämä matka on antoisa myös sinulle!

Muikeaa maanantaita, mussukat!

/Ämmä

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.