Hips don’t lie

Näin kulki treeni tänäänkin; edelleen sängyn pohjalla Pähkinätapauksen kanssa. Ohjelmassa on kypärätreeniä (eli sen pitämistä päässä koko ajan), kun ei muutakaan voi tehdä. Kuumetta ei saa pois kuin lepäämällä. Keho haluaa tappaa nyt pöpön, ja sen on vain annettava tapahtua. Sykettä ei saa nostaa ja c-vitamiinia on tankattava kuin viimeistä päivää, sillä sitä kuluu flunssassa paljon. Vasta yhden terveeltä tuntuvan päivän jälkeen on lupa liikkua, jotta vältytään pahemmilta seurauksilta. Ja tänään ei ollut vielä se terve päivä. Oikeastaan tuntuu, että tänään olen ollut kipeimmilläni.

Muistathan sinäkin, että ”hips don’t lie” – kehoa on kuunneltava, vaikka pää sanoisi mitä tahansa. Terveyden kanssa ei ole leikkiminen, ja Ämmän Polkasukin on mahdollinen vain jos nyt tyydytään kypärätreeniin. Onks olemassa jotain fillarileffoja? Sellaisen voisi katsoa tänään noin niinku motivaatioksi!

Letkeää lauantaita sinulle!

FullSizeRender

 

/Ämmä, ei leiki, ei

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.