Kohti uusia haasteita

Kuva otettu 20.7.2015 klo 9.15 #2

Maanantai! Olen minä täällä. Käynnistelen uutta viikkoa kahvikupin äärellä unelmoiden.

Viime viikot ja kuukaudet ovat olleet blogissa aikamoista hulabaloo-menoa, ja siitä syystä tämä loppu heinäkuu menee osittain ”blogi-lomaillen”. Älä siis ihmettele, jos seuraavien(kaan) päivien aikana ei ihan joka päivä totutun lailla blogissa ole elämää. Välillä on ladattava henkisiä akkuja, sillä tämä homma käy kyllä työstä. Rakkaasta ja tärkeästä sellaisesta, mutta erityisesti kun on tällaisia MaiLife Haasteiden kokoisia ponnistuksia, huomaa, että niiden jälkeen täytyy antaa aivoillekin aikaa levähtää.

Vaikka minulle tämä kirjoittaminen ja blogin tuottaminen onkin suhteellisen helppoa hommaa, kyllä siihen aikaa ja energiaa tulee käytettyä valtavat määrät. Ja se intensiteetti, jolla tässä on mukana… niin hienoa ja palkitsevaa. Mutta ihan kaikesta sitä ihminen tarvitsee välillä vähän taukoa ja etäisyyttä. Ja kyllähän minä täällä jo aivot sauhuten suunnittelen seuraavia askeleita elämässä, nekin tarvitsevat vähän tilaa kehittyä ja kasvaa mielessä.

Viikonloppu on syksyn palapelin kasaamisen lisäksi koostunut urheilusta. Pään purkaminen ja uusien ideoiden saaminen tapahtuu minulla parhaalla tavalla, kun ei keskity siihen päähän tai uusien ideoiden etsimiseen ollenkaan, vaan antaa kehon liikkua. Hullun Polkasusta jäi valtava treeni-into, ja juuri hetki sitten sähköposti kilahti uutta treeniohjelmaa Tiialta. Aloitamme nyt valmistelevan kauden, jolla pidetään kunto yllä. Sitä nimittäin tullaan tarvitsemaan…

Mutta nyt käynnistellään uutta viikkoa ja katsotaan mitä se tuo tullessaan. On sellainen olo, että tästä tulee hyvä viikko. Ainakin kohti uusia haasteita mennään.

Toivottavasti myös sinulla alkaa nyt hieno viikko missä tahansa sen vietätkin!

Meteliä maanantaihin, murut!

/Ämmä

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.