Suhteellisen simppeli sunnuntai sekä sanasia silittämisestä

Ah. Blogiloma. Ehkä sen voi ymmärtää vain toinen samanlainen ihminen, joka on tottunut kirjoittamaan blogiaan päivittäin. Aivot ovat aina vähän sellaisessa jutunhakumoodissa, pää tekee havaintoja jatkuvasti, jotka sitten päätyvät kirjoituksiin.

Mutta sitten kun on blogiloma, on samalla jotenkin vapaa, mutta sitten taas tyhjä olo. Minä otan vielä seuraavat päivät rauhallisemmin kirjoittamisen kanssa ja palaan sitten kun asiaa ja tapahtumia on vähän enemmän.

Tämä viikonloppu on ollut suhteellisen simppeli. Perjantaina vietimme rapujuhlia hauskassa seurassa ja… noh, eilinen menikin sitten miten meni. Levätessä ja tehdessä ei yhtään mitään.

rapu

Tämä kesä on soljunut pääsääntöisesti vain urheilullisten harrastusten parissa ja vaikka onkin hauskaa viettää aikaa mukavassa seurassa välillä juhlienkin, en minä vaan kovin montaa myöhään valvottua yötä näköjään enää jaksa. Ihanista ihmisistä saa valtavasti energiaa, mutta kyllä se tuntuu vähän kumoutuvan sitten seuraavana päivänä. Ja sitä seuraavana. Väsyttää, eikä oikein ole intoa tehdä mitään. Eikä tämä sateinen ilma nyt oikein auta. Kävin juuri kävelylenkillä ulkona sateessa, tuntui aivan siltä kuin olisi syksy.

Toivottavasti syksy ei kuitenkaan vielä tule, tajusin nimittäin tänään, että ehkä juuri johtuen tämän kesän urheiluharrastuksista, minun pääasiallinen pukeutumiseni on tänä kesänä koostunut treenitrikoista. Eihän siinä muuten mitään, mutta mekkoja olisi nyt hauska päästä pitämään päällä, sillä keväällä sain maailman parhaan apuvälineen! En ole siitä muistanut vielä hehkuttaa riittävästi.

Se on tämä:

mekko

Philipsin Steam&Go -höyrytin. Minulla ei ole silitysrautaa ollenkaan ja olen muutenkin maailman huonoin vaatteiden silittäjä. Aiemmin silitysmetodinani on toiminut veden roiskuttaminen vaatteen päälle ja sen kädellä pyyhkiminen kankaan pintaan purkimyksenä saada kangas sileämmäksi.

Mutta nyt tuo kaikki on historiaa, sillä minun kesämekkoni ja kaikki muutkin vaatteeni siliävät nyt tällä kapulalla! Jos olet nainen (ehkä tämä on tuttua miehillekin), tiedät mikä kammottava kriisi syntyy kun ostaa silkistä, pellavasta tai jostain keinomateriaalista tehdyn vaatteen eikä sitä sitten saa millään keinolla sileäksi. Mutta tämä laite on ollut minun pelastava enkelini tänä kesänä. Sillä minä höyrytän turvallisesti kaikki vaatteet ilman pelkoa että materiaali tuhoutuisi tai että sitä ei ylipäänsä saa sileäksi. Tämä höyrystin toimii ihan mihin tahansa kankaaseen.

Laite on todella kätevä, ja sitä voi kuljettaa matkalla mukana. Säiliöön vaan vettä, kapula seinään ja höyryttämään! Ennen jätin mieluummin vaatteen pukematta päälle kuin silitin sen ja nyt voin käyttää kaikkia, sillä ne on niin helppo laittaa kuntoon.

Joten ehkä minä nyt kuitenkin toivon vielä muutamia juhlia tälle kesälle, jotta pääsisin vähän vetämään kukkamekkoa niskaan. Ainakin on varmaa, ettei minun tarvitse ostaa silitysrautaa enää, sillä näin pitäisi jokaisen ihmisen vaatteensa silottaa.

No, tulihan tästä taas tajunnanvirtaa. Muutama päivä blogilomaa taitaa tehdä vielä ihan hyvää. Paitsi ehkä huomenna kerron sinulle muuten yhdestä tulevasta pikkuhaasteesta…

/Äm, joka taitaa painua ihan vaan hetkeksi takaisin sänkyyn

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.