35. vuoden toinen päivä

Elämäni 35. vuosi on käynnistynyt onnellisissa tunnelmissa. Enkä kyllä yhtään nyt meinaa peitellä onneani ja kiitollisuuttani. Sori vaan. 

Duunikeikka Porvooseen takana. Mikään ei ole vialla. Vaikka paripäiväinen juontokeikka oli tosi rankka, asiantuntijaseminaarin lankojen pitäminen käsissä on kovaa hommaa, ei väsytä yhtään; silloin jaksaa, kun saa tehdä rakastamiaan hommia. 

Nordic Business Forum on iso johtamisen seminaaritapahtuma ja sain johtaa sen paikallistapahtumaa Porvoossa. Samassa paketissa sain siis tehdä työtä, joka innostaa minua juontaen ja johtaen keskustelua tapahtumassa ja päästä itse osalliseksi upeaa tapahtumaa, jonka huippupuhujilta sain paljon uutta inspiraatiota ja oppeja itselleni.
 

Juontajaparini Fredrik Presslerin kanssa

 

Hienon duunikeikan lisäksi sain ihanan visiitin valloittavassa Pariisin Ville -hotellissa. Aamulla käydessäni lenkillä Vanhan Porvoon kaduilla pohdin Snapchatissa sitä, miten pienet asiat voivatkaan saada minut onnelliseksi nykyisin. 

Kun takana on muutama aika karu ja ankara vuosi, on ihana kun voi saada arjessa edes jonkin pienen mahdollisuuden hemmotteluun. Tällä reissulla sellaisia olivat Pariisin Villen ihana sänky, illalla nautitut minibaarin antimet ja superherkullinen luomu- ja lähiruoka-aamiainen.
    

Tämä riittää.

Olen onnellinen. 

 
Niin se vaan on. Onnellinen, 35. vuoden toisena päivänä.

Onnellista viikonloppua sinulle, kultanen!

/Ämmä

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.