Mistä sinä kiität tänään?

Mistä sinä olet tänään kaikista kiitollisin?

Minä olen tästä

  
 Kaikista niistä upeista ihmisistä, joiden kanssa saan tehdä töitä. Ilman heitä elämä olisi kovin tyhjää ja tylsää. Nämä hetket ovat työni ja koko elämäni parhaita puolia. Ja minun työssäni hienointa on se, että ihmiset vaihtuvat projektista toiseen ja saan koko ajan oppia niin monelta erilaiselta ja minua jossain asiassaviisaammalta tyypiltä.

Tänään oli Letskin treenivideoiden kuvaukset. Nyt on sekin päivä nähty, että minä olen mallina hiihtotreenivideolla… Naurua, tiukkoja pakaroita ja raikasta syysilmaa Heidin ja Hannan kanssa. Nämä naiset saavat aina hymyn kasvoilleni. Heistä kiitän tänään.

Kenestä sinä kiität tänään?

/Äm

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.