Koiramaijapoppasen maanantairakkautta

Tuulet ovat kääntyneet ja puhaltavat erityisen kovaa. On maanantai, ja minulla on alkanut suhteellisen outo viikko. Kaikin puolin erityinen ja erikoinen tulee tästä ja sitä seuraavistakin viikoista. Tuulet ovat kääntyneet, ja on kutkuttava tunne, että jotain tapahtuu…

Oletko nähnyt Julie Andrewsin tähdittämän 60-luvun elokuvan Maija Poppanen? Siinä Bankin perheen lastenhoitajaksi lennähtää tuulten kääntyessä sateenvarjollaan erikoislaatuinen ja hieman poukkoileva lastenhoitaja Poppanen. Elokuva on edelleen yksi ehdottomista suosikeistani. Maija Poppasta olen jo pitkään miettinyt mielessäni monestakin syystä, jotka paljastuvat sinulle vähitellen.

 

heman

Mutta nyt sinun on olennaista tietää, että olen lennähtänyt Vantaalle; tässä tuulessa olisin voinut hyvinkin saapua tänne sateenvarjolla lentäen idolini Poppasen lailla.

Minä en ole Bankin perheessä, vaan ystäväni perheen luona hoitamassa tätä komistusta, Hemania, joka on täyttänyt maanantaini rakkaudellaan! Tämän alkuviikon ajan olen Koiramaijapoppanen. Tämä on etappi numero 1 viikolla, jolla tuulet ovat kääntyneet ja jotain kutkuttavaa tapahtuu…

Rakkauden täyteistä maanantai-iltaa sinulle ystäväni! Antaa tuulla vaan, sillä tuuli tietää aina yllättäviä muutoksia!

/Ämmä

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.