Mun 15 minutes of fame: Hiihtäjäeliölaji

Elämässä hienointa on se, kun saa tehdä sitä mikä on hauskaa ja innostavaa – olkoonkin sitten ihan sekopäistä. Jos ryssin nyt tässä oheisessa käsikirjoitus- ja dubbaustyössä unelmani omasta luonto- ja seikkailuohjelmasta, niin tässähän sitten menee, oli sen arvoista. Saan kuitenkin näillä 15 minutes of famellani takuuvarmasti vuoden luontoäänipalkinnon. Vai mitä olet mieltä…

Meillä Letskissä oli nimittäin unelma: tehdä hiihtotreenivideoita, jotta sinäkin pääsisit valmistautumaan hiihtokauteen. Mutta saattaa olla, että nyt syntyikin jotain ihan muuta, onhan Hiihtäjä eliölajeista utopistisin.

Tervetuloa mukanamme maailmaan, joka on vaarassa kadota. Tämä sarja kertoo eliölajista, jota uhkaa sukupuuttoon kuoleminen, jollemme me kaupunkilaistuneet, digitalisaation kourissa kamppailevat lajitoverit ole valmiita tekemään jotain… Letski luontoon!

/Ämmä, joka toivoo, että kuitenkin ensi luonto-ohjelmatuotantoon saa rinnalleen ihan vähän osaavamman editointiporukan. Mut mä tiiän, sä annat anteeksi ja jos sä oot tuottaja, sä varmaan annat mulle luonto-ohjelman tällä työnäytteellä 😉

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.