Maailman toisella laidalla käydään nukkumaan

Kaikista tärkeimmät asiat ihan ensin: Hyvää itsenäisyyspäivän aamua, Suomi! Kunpa sinne sataisi tänään ensi lumi ja suurta juhlaa juhlittaisiin valoisissa tunnelmissa.

Minä olen matkustanut vuorokauden yli aikavyöhykkeiden ja pari tuntia sitten tullut kotiini Las Vegasissa. On utopistisen outo olo, jota tämä jetlag ja valtava väsymys hämmentävät vielä enemmän sekaisin. Näissä kohdissa, väsyneenä ja kykenemättömänä ajattelemaan sitä aina pysähtyy miettimään: mitä ihmettä minä olen mennyt tekemään…

  
Niin, mitä ihmettä, saatoit sinäkin kysyä eilen uudesta seikkailusta kertoessani. Nyt olen aivan liian väsynyt kertomaan mistä kaikesta on kyse, mutta seuraavien päivien aikana asiat kyllä valkenevat sinullekin. Reissu tuli minullekin aika nopeana mahdollisuutena, ja päätin tällä kertaa olla julistelematta siitä mitään etukäteen. Se vain tuntui oikealta. 

Senhän sinä saatat jo muistaa, että minä olen aiemmin elämässäni asunut Vegasissa – vietin täällä lukioaikana vuoden vaihto-oppilaana. Viimeksi olen käynyt täällä vierailulla kymmenen vuotta sitten, joten jo siitäkin syystä oli helppoa tarttua minulle tarjottuun mahdollisuuteen.

Mutta juuri nyt Suomi herää parhaillaan sunnuntaiaamuun ja Itsenäisyyspäivään, mutta täällä maailman toisella laidalla käydään nyt nukkumaan, kello on 23. 

  
Pusipusi! Pitäkää itsestänne huolta!

/Ämmä

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.