Property Brothers – kiinteistöbisnestä ja avioliittoja

Nonni.

Valmentautuminen on alkanut.

Kahteen asiaan.

Kiinteistöbisnekseen ja avioliittoon.

Minulla on uusi tärkeä tehtävä.

Perheen isä, Matias, on Amerikan kiinteistökuningas (ainakin minun mittakaavani mukaan). Hän ostaa, kunnostaa ja myy täällä asuntoja. Ja hänellä on nyt missio opettaa minulle bisnestä.

hgtv

Niinpä me istumme täällä päivittäin television ääressä ja katsomme House and Gardening TV:tä, HGTV:tä, joka pyörittää kellon ympäri erilaisia kiinteistöohjelmia. Kun olen näitä katsonut riittämiin, siirrymme seuraavaan vaiheeseen ja minä pääsen Matiaksen mukaan töihin katsomaan miten näitä hommia tehdään. Sitä odotan innolla, sillä luulenpa, että pääsen sitten myös kertomaan sinulle asioista, joita näen ja opin. Eipä tiedä, vaikka jäisinkin tänne töihin kunhan valmentautumiseni on päättynyt…

Niin ja se avioliitto. Kyllä. Ihan sopivasti voi yhdistää bisneksen ja avioliiton, sillä olemme löytäneet minulle hyvän aviomieskandidaatin, Jonathanin. Hänen ja hänen kaksoisveljensä Drewn ohjelma Property Brothers on nyt suurin huvituksemme. Ja hienointa on se, että nämä veljekset asuvat Las Vegasissa, joten tässä on vielä kuules suuren rakkaustarinan ainekset kasassa.

hgtv2

Ni, toi. Mitä oot mieltä, sopisko?

 

/Ämmä, ja ai mitenniin tämä normaali amerikkalainen elämä on välillä vähän booooring

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.