Mitä v***ua tapahtuu seuraavaksi?

Jet lag. Seitsemättä päivää. Päästä pihalla kuin käki. Pipo päässä. Kahdet housut jalassa. Kolme paitaa päällekkäin. Peitto päällä.  Sisällä.

Kotona Rakkauden Saarella.

Kotona.

Kylmä. Joskaan ei niin kylmä kuin viikonloppuna Jyväskylässä, jossa olin viettämässä äitini syntymäpäiväjuhlia. Siellä oli lähes kolmekymmentä pakkasastetta. Matkustin tänään Onnibusilla Jyväskylästä Helsinkiin ja siellä pakkasen hellittämisen tunsi tänään varpaissaan. Mitä lähemmäs Helsinkiä bussi kulki, sitä vähemmän varpaita paleli sisällä bussissa.

Hassua.

Hassua on myös olla taas täällä. Pienessä pesässäni Helsingissä. Olen ollut täältä pois melkein kaksi kuukautta. Olin onnekas, sillä sain kotiani asuttamaan poissaoloni ajaksi vuokralaisen. Tänään hän lähti pois ja minä olen täällä.

Minä olen täällä. Jet lagissa seitsemättä päivää. Pihalla kuin käki vaikka sisällä pesässäni. Pipo päässä, kahdet housut jalassa, kolme paitaa päällekkäin ja peitto päällä.

Sisällä pesässä. Kotona.

Rakkauden Saarella.

Outoa.

Outoa on olla täällä. Ei voisi uskoa, kuinka kauas pääsee puolessatoista kuukaudessa. Outoa ovat ajatukset, jotka rullaavat päässä. Tänään matkatessani Helsinkiin katselin silmissäni filmirullaa, joka kelasi läpi viimeisiä vuosia elämässäni. Kirjaimellisesti elämäni vilisi silmissäni. Outoa, sillä en tiedä miksi tämä matkani Las Vegasiin sai pääni niin pyörälle.

Kirjoitin päiväkirjaani muutama päivä sitten yhden kysymyksen, joka ei jätä minua rauhaan: ”Mitä v***ua tapahtuu seuraavaksi?” niin minä kirjoitin.

Niin. Kaunistelematta.

Mitä v***ua tapahtuu seuraavaksi?

Jet lagissa seitsemättä päivää. Pihalla kuin käki vaikka sisällä pesässäni. Pipo päässä, kahdet housut jalassa, kolme paitaa päällekkäin ja peitto päällä.

Sisällä pesässä. Kotona.

Rakkauden Saarella.

Kotona?

sisarukset

Veljieni kanssa juhlistimme viikonloppuna äitini 60-vuotispäiviä

äitijamä

Toivottavasti äitini ikääntymisgeenit periytyvät minulle. Ei voisi uskoa, että tämä nainen on 60-vuotias.

/Ämmä, pihalla kuin käki

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.