Kyllä mää niin vaan mäestä hyppäsin

  
Ystävät hyvät, mäkihyppyhaaste suoritettu. Tässä Team Mielensäpahoittajat ja tunnelmia juuri ennen hyppyä. Jäikö hypystä paha mieli vai kutsu Suomen mäkihyppymaajoukkueeseen – se selviää tulevina päivinä kunhan pääsen blogini ääreen. Mutta nyt tämä sekalainen mäkihyppääjien seurakunta keskittyy mitalijuhliin. Iloa viikonloppuusi! Riko joku rajasi tänä viikonloppuna, se on nääs aika hauska! Tai sit: tuu Lahteen! Kenties törmätään huomenna Salppurissa?

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.