Kiitos yhteydenotoistanne!

Ystävät kalliit, kiitos yhteydenotoistanne, joita on satanut eilisen blogini jälkeen runsain mitoin! Kuten arvasinkin, kaltaisiani, urallaan uusia ajatuksia ja apua kaipaavia on paljon – olen suorastaan häkeltynyt kuinka suurta tarve näyttää olevan. Yhteisesti haluan kiittää teitä kaikkia jo tähän mennessä mentorointitarpeenne ilmaisseille rohkeudesta tarttua toimeen. Uskon, että jo pelkästään se, että olette avanneet tilannettanne ja tarvettanne auttaa teitä varmasti eteenpäin! Osalle teistä olen jo ehtinyt vastata lyhyesti, osalle en vielä, mutta tiedoksenne, että odotan nyt pari päivää, että kaikki halukkaat saavat mahdollisuuden ilmoittaa itsestääni minulle, ja sen jälkeen katson kenelle voisin parhaiten olla avuksi. Helppoa siitä ei tule, sen voin sanoa jo nyt.

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.