Viikonlopun täydellisyys

Täydellisyyttä hipova viikonloppu alkaa käydä ehtoopuoleen. Viikko sitten maailman äärissä kaukaisimman suon rauhassa ja tämä viikonloppu vierähtikin sitten aivan toisissa tunnelmissa kaupungin kesäistä sykettä maistellen ja haistellen. Hienoa on elämä, jossa saa kokea niin erilaisia asioita.

IMG_1131

Huima työviikko päättyi perjantaina lipuen merellä Helsingin edustalla tuttavafirman juhlissa. Olin suorastaan pökertynyt kaikesta tapahtumasta kuluneella viikolla. Paljon jännittäviä asioita meneillään, ja ne olivat skumppalasin noston arvoisia. Mereltä oli pakko siirtyä vielä tutkimaan Stadin trendikkäimpiä mestoja kesäiselle Hernesaaren rannalle. Palmuja keskellä helsinkiä. Ja skumppaa.

Ja paljon.

IMG_1138

Koska tämä viikonloppu pyhitettiin trendikkäälle urbaanielämälle, oli tietysti lauantaina palattava vielä samalle rannalle takaisin testaamaan Amerikan mama Terhin kanssa uusi saunaravintola Löyly. Hieno se oli.

IMG_1149

IMG_1165

Tämä aamupäivä tosin meni vähän ristiriitaisissa tunnelmissa. Kävin kovalla juoksulenkillä testaamassa kuntoa, mielessä kun siintää Hydrauliikkaprässääjien haaste. Joko näit mistä uudessa haasteessani on kyse? Katsopa tästä lisää. Juhannuksena pitäisi siis (jos uskallan ottaa haasteen vastaan) polkea 24 tunnin fillarihaaste Alastaron moottoriradalla.

Aamulenkin jälkeen tuossa lattialla läähättäessäni ei itsetunto ihan korkeimmillaan. Jotta haasteen jaksaisi, olisi kyllä saatava reisilihakset ihan uuteen iskuun. Ja tunnetustihan minulla ei ole edes pyörää, joten… Mutta haasteista viis, kyllähän se siltä alkaa näyttää, että haaste on otettava vastaan.

Vai mitä sinä olet mieltä?

IMG_1173

Kaikista hienoin oli kuitenkin koko viikon päätös, grande finale! Vein ihanat Amerikan muruseni katsomaan Angry Birds -elokuvan. Joillakin taisi olla vähän ikävä toisiaan…

Maanantai, bring it on. Luvassa on potentiaalisesti räjäyttävä viikko. Toivottavasti sinullakin!

/Äm

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.