Maijan takapenkillä – Suomen poliisille pilotti lasten videoblogista

Sähän tiedät, että mulla on ”pieni” juttu univormuihin. Erityisesti poliisin. Noh. Kuulin, että Suomen poliisi etsii videobloggareita! Inspiroiduin, ja eilen syntyi uusi lastenohjelma – tässä on sen pilottijakso.

Entä jos Suomen poliisilla olisi lastenohjelma netissä? Tällainenhan se tietysti olisi! Täältä tulee Maijan takapenkillä – lasten ikioma videoblogi.

Nyt pitäisi sitten saada sana leviämään poliisisetille ja -täteille asti. Auttaisitko minua? Tykkää tästä videosta ja tule vielä Facebookiinikin painamaan peukkua.

Olisipa hauska tehdä uusi aluevaltaus lastenohjelmiin. Eihän sitä tiedä, vaikka ovet Pikkukakkoseenkin tästä aukeaisivat. Mutta selvää oli, kun kuulin tästä videoblogihausta, että lapsille haluaisin ohjelman tehdä, ja liikenneopettajan tyttärenä liikenneturvallisuusasiat ovat lähellä sydäntä. Luulenpä kyllä, että tässä viihdykettä ja oppia riittää myös vähän vanhemmille katsojille…

Mitä olet mieltä?

Suloista sunnuntaita, sankarit!

/Äm, kutsumusammattinsa löytäneenä

2 thoughts on “Maijan takapenkillä – Suomen poliisille pilotti lasten videoblogista

    • Kiitos, Merja! Täytyy vielä tarkentaa tännekin samaa mitä Facebookissani totesin: ”Jos tällainen ohjelma toteutettaisiin, ideahan ei tietenkään ole se, että kuvaan omaa pärstääni omassa keittiössä, vaan että menen tutustumaan poliisin maailman ja poimin sieltä mielenkiintoisia juttuja lapsille (ja aikuisille) kerrottavaksi. Tämä poliisin vloggari-haku julkaistiin perjantaina, eikä siinä edes vaadittu kokonaisen jakson tekemistä. Mä ajattelin kursia nopeasti kasaan tällaisin pilotin, joka todentaa ajatustani ja näyttää vähän syvemmälle asiaa sekä omaa sitoutuneisuuttani asiaa. Katsotaan miten se toimii. Voi olla, että tästä innostutaan tai sitten ei. Mutta hauskaa oli taas tehdä tätä 😀

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.