Can’t stop, comin’ in hot – katso miten mä hehkun taas!

Se saattaa kuulkaa olla niin, että tulevina viikkoina ei juuri muita kuvia blogissa nähdäkään kuin näitä: Minä edestä ja takaa ja ylösalasin ja miten päin tahansa tässä viime lauantain juhlalookissa.

nettisivu-0692

Ni, WAU! Tämä upea jumpsuit Vejitsiltä ja Pihkan sointu -korvakorut Nudgelta. Kuva: Antti Nyman

img_5145

Käsittämätöntä, kuinka stylisti pystyy näkemään ihmisen. Emilia löysi täydellisen matchin vartalolleni, persoonalleni ja illan juontotehtävään. Pukukoodina näissä juhlissa oli ”Black&white with a splash of pink”.

 

Enkä välitä, vaikka kyllästyisit kuviini tai pitäisit itserakkaana, sillä sen voin sanoa, että ihan jokainen, joka on melkein viisi kuukautta maannut räjähtäneenä (esimerkiksi tästä voit kurkistaa mistä lähdettiin liikkeelle), liikuntakyvyttömänä sekä todella kipeänä sängyssä, haluaa hehkuttaa sitä hetkeä, jolloin pääsee ensimmäistä kertaa laittautumaan kauniiksi ja hehkumaan loistoaan ihmisten pariin. Ja saa nauttia jokaisesta sekunnista tätä kokemusta.

Oikeastaan, kuka tahansa saisi kokea tämän ja olla itsestään ylpeä!

Lauantaina sain suuren kunnian juontaa ja hostata rakkaan ystäväni maailmanluokan syntymäpäiväjuhlat Helsingissä Sound Engine -tapahtumatuotannon hallissa. Puitteet olivat viimeistä piirtoa myöten täydelliset mahtavine tapahtumayhteisyökumppaneineen – ja yllätysvieraita tarjosimme vieraille australialaisesta kabaret-tähdestä Reuben Kayesta lähtien.

Ja pääsinhän minäkin antamaan parastani ihan rokkitähtenä avausnumerossani, joka tapahtui tietysti laulaen…

nettisivu-0815

Jotta juhlaväki saadaan viritettyä oikeaan tunnelmaan, on juhlan alkusäveliin satsattava kunnolla. Siksi minä lauloin, yllätyksenä myös juhlien sankarille, Pinkin Raise Your Glass -kappaleen ja juhla polkaistiin käyntiin oikealla energialla. Kun minut tilaa juontajaksi, on mahdollista saada jos jonkinlaisia yllätyksiä. Kuva: Antti Nyman

nettisivu-0819

Esitys päättyi tietysti asianmukaisin maljan kohotuksin. Kuvassa syntymäpäiväsankari kohottelee ilmaan sormiaan. Kuva: Antti Nyman

nettisivu-0823

Juhlan visuaalinen ilme, tekniikka, valot – koko kokonaisuus – oli täysi kymppi. Tällaista saa, kun pyytää huippuammattilaiset asialle. Tapahtuman tuotannosta vastasi ystäväni Erkki ”Eki” Castrenin Sound Engine, ja yhtä lailla kun suosittelen minun kauneustiimiäni teille, myös Sound Enginen palveluihin kehotan teidän tarttuvan. Hyvin järjestetty tapahtuma on kauaskantoinen muisto; uskon, että niin satapäinen yleisömme ja itse syntymäpäiväsankari kantavat tätä muistoa mukanaan pitkään. Kuva: Antti Nyman

 

Sitä muuten todella saa, mitä tilaa; minähän jo joitakin viikkoja sitten esitin vammaisvuoteellani ainoaksi toiveekseni sen, että joku ammattilainen stylaisi minut ja tekisi minusta taas kauniin ja sädehtivän. Niin, kävelipä melkein heti ihana Emilia Kimari Tyylitoimistosta, joka pelasti lauantaisen juhlakeikkani ja etsi minulle oikeat vaattet sekä asustuksen. Upean rockhenkisen kampauksen minulle teki aka Luovan Leena Ek.

Ei tarvitse olla edes jalkavammainen ansaitakseen ammattilaisen apua erilaisissa pukeutumistarpeissaan. En olisi ikinä löytänyt tällaista, vartalolleni ja persoonalleni sekä tämän hetken erityisrajoitteeni liikkumisessa huomioivaa kokonaisuutta saati jaksanut lähteä sellaista metsästämään. Eikä tarpeen tarvitse edes olla juhlatilaisuus, vaan ammattilaisen voi vaikka ottaa mukanaan shoppaamaan arki- ja työvaatteita. Emilia tarjoaa jopa Skype-konsultaatiota, jotta avun saamiminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Lämpimästi suosittelen kokeilemaan!

img_5129

Kuntoni huomioitiin kengissä. Tallasin koko illan (ILMAN KYYNÄRSAUVOJA!!!) näillä Minna Parinkan puputossuilla, jotta varmistettiin turvallinen ja mahdollisimman mukava kävely. Kengät: Spalt Pr, kuva oma

 

Minun hehkuni, joka on ollut kuukausia kadoksissa polvivamman nujertamana, palasi takaisin lauantaina. Sen lisäksi, että näytin upealta, sain loistaa työtehtävässä, joka tuo minulle eniten iloa ja täytyymyksen tunnetta – ja tehdä kaiken vielä rakkaalle ystävälleni hänen tärkeänä päivänään.

nettisivu-0676

Olen kovin kiitollinen, että rakas ystäväni Elina tarjosi minulle tämän upean mahdollisuuden huippujuhlissaan. Eipä uskoisi, että tämä nainen täytti juuri 40-vuotta! Kuva: Antti Nyman

 

Kuvat puhukoon puolestaan, sillä en osaa sanoin kuvailla, kuinka voimaannuttavaa on se, että tällaisen ankean ajan jälkeen saa kokea olevansa kaunis ja kuulla siitä vielä ylistävää palautetta. Onnistuin työssänikin täydellisesti, ja se antoi paljon varmuutta siihen, että olen kohta valmis taas täyspainoisesti hommiin. Vaikka syksyllä erilaiset työkeikkani kaatuivat vammautumisen johdosta, sain uskoa siihen, että ehkä en ole täysin pudonnut pelistä pois ja minulle löytyy vielä paljon mahdollisuuksia tehdä rakastamaani työtä.

Sillä jos jotain kuluneet kuukaudet ja iso vamma ovat horjuttaneet, niin uskoani ja varmuuttani selviytymiseen niin fyysisesti kuin taloudellisesti. Siksi tuntuu, että todella olen rehellisesti ansainnut kaiken tämän onnistumisen ja upeuden – ja jokainen, niin nainen kuin mies, on tällaisen tuntemuksen arvoinen.

Sen lisäksi, että sain olla vihdoin ulkoisesti upeimmillani ja sain valtavaa tyydytystä ammatillisesti, juhla oli jo itsessään hyvin tärkeä mielen kohottaja. En edes muista, milloin olisin viimeksi ollut näin upeissa juhlissa. Ihmisten ilmoillakaan ei viime kuukausina ole tullut oltua, ja vaikka pitkään yksin aikaa viettäneenä valtava tohina ja ihmiset ympärillä saivat välillä pään pyörälle, plussan puolella ollaan – ihmisten ilo ja energia on parantavinta maailmassa. Erityisesti silloin, kun itse pääsee varmistamaan ja vastaamaan siitä, että yleisöllä on hyvä olla.

Olisipa hienoa jos meistä jokainen pääsisi tasaisin väliajoin kokemaan kaikkia aisteja hivelevän juhlakokemuksen; nauttimaan ja nauramaan sydämensä kyllyydestä!

nettisivu-0715

Osa vieraista saapui paikalle Jaguarien ja Range Rovereitten kyydissä yhteistyössä Inchapen kanssa. Kuva: Antti Nyman

nettisivu-0928

Baarissa loistivat VIP Bartendersin pojat. Kuva: Antti Nyman

nettisivu-0734

Maailman parhaat Napue GIN -drinkit olivat tarjolla juhlavieraille. Kuva: Antti Nyman

nettisivu-0905

Maistuvasta tarjoilusta vastasi vuoden 2016 parhaaksi catering -yritykseksi valittu Willi Tomaatti. Kuva: Antti Nyman

nettisivu-1210076

Lavalla nähtiin mentalisti Jose Ahonen. Kuva: Antti Nyman

nettisivu-1108

Austalialainen kabaret-tähti Reuben Kaye. Kuva: Antti Nyman

nettisivu-1164

Ja minun poikaystäväni… eiku, käsilläseisonta-akrobaatti Sammy Dinneen Lontoosta. Kuva: Antti Nyman

 

Se on kuulkaa nyt sillä tavoin, ystäväni, että tehtäköön tästä juhlasta, työkeikasta ja koko viime viikon onnistumisistani työareenoilla jonkin sortinen henkinen rajapyykki.

nettisivu-1387

Kuva: Antti Nyman

 

Vaikka juuri nyt olo onkin valtavasta väsymyksestä (vaikka jalka kestikin, on kunto vielä heikko) vähän enemmän yllä näkyvän, tapahtuman tupakkateltan osuvan sisustuksen kaltainen, nyt alkaa tällä tytöllä uusi nousu kohti kukoistusta. Lauantain fiiliksestä en ihan hevillä ole valmis päästämään irti.

Kuten esittämässäni Pinkin kappaleessa sanotaan ”Can’t stop, comin’in hot, I should be locked up right on the spot. It’s so on right now!”

Sillä se on!

nettisivu-0826

Tässä minä olen parhaimmillani. Ja jos jotain tänään voin toivoa, tuovat tulevat kuukaudet lisää rakkaita työmahdollisuuksia minulle – tässä tulen tarvitsemaan myös teidän apuanne. Lauantaina tuli todettua, että tämäkin leikattu koipi kesti jo jopa 10 tuntia, joten olen valmis: eikun tilaamaan vaan minua töihin erilaisiin tilaisuuksiin! Mä olen ihan hirveän hyvä, kysy vaikka tämän juhlan vierailta. Kuva: Antti Nyman

 

/uudelleensyntynyt Ämmänne

3 thoughts on “Can’t stop, comin’ in hot – katso miten mä hehkun taas!

  1. Päivitysilmoitus: Minusta tulee radiojuontaja ja muutan Kuopioon | MaiLife

  2. Päivitysilmoitus: Muuttomotivaation puute | MaiLife

  3. Päivitysilmoitus: Juuret jossain? | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.