Rankka elämä

Oon elossa, mut nippa nappa. Mahtavat Lahti2017-mm-kisat takana, tulin eilen tältä duunikeikalta kotiin. Henkisesti kunto on huipussaan, mutta fyysisesti olo on kuin auton alle jäänellä raadolla. Sanotaan nyt näin, että suht iloinen saa olla, kun on selvinnyt polvivammaisena ja kamalassa flunssakuumeessa 1,5 viikkoisesta juontajan pestistään. Jo viikon kestänyt kamala flunssa horjutti etenkin viimeisiä päiviä Lahden keikalla, mutta hengissä selvittiin.

Vaikka kovin mahtavalta, elämä tuntuu nyt myös vähän rankalta, joten tänään(kään) ei irtoa paljoa ajatuksia tai kuulumisia, sillä nyt täytyy palautua ensimmäisestä pitkästä duuniputkestani sitten syksyn onnettomuuteni. Mutta palaan kisatunnelmiin pian.

Katso sillä välin tämä, uusi Youtube-videoni siitä millaista on tehdä töitä kameran edessä. Kuulen tosi mielelläni toiveitasi siitä mistä haluaisit minun tekevän jatkossa videoblogeja!

/Äm, joka painuu nyt sänkyyn palauttelemaan

One thought on “Rankka elämä

 1. HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ UPEALLE NAISELLE 🙂

  Voih, vai iski sulle vielä miesflunssakii, pahoitteluni siitä. Mutta, tsemppihalit virtuaalisesti sulle ja muistahan aina: OLET TÄRKEÄ JA SINUA TARVITAAN. Koitahan nainen toipua sielä.

  En nyt heti keksi, millaisia videoblogeja sulta toivoisin, mutta kaikki tekemäsi ovat olleet hyviä/mielenkiintoisia. Se on pakko vielä sanoa, että sä olet kyllä todella hyvä, taitava ja varsinkin luonnollinen kameran edessä. Ihan kuin sä olisit tehnyt tuota koko ikäsi. Samoin artikulaatiostasi saa todella hyvin selvää, joten mikäs noita on katsellessa, kun noin hyvä ja vielä kaunis nainen esiintyy ruudussa:-)

  Mutta tosiaan, koitahan nainen parantua, woimaa ja tsemppii sinne:-)

  – pasi –

  Ps. tää tuntuu nyt vähän tyhmältä, mutta pakko kysyä. Lähetin sulle tsemppausviestin sunnuntain/maanantain vastaisena yönä facen kautta. Näkyyx se sun Messengerissä!!!!!!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.