Kuukausi Kuopiossa

Minulla on oikeastaan vain kaksi asiaa elämässä meneillään tällä hetkellä, joista kirjoittaa: työ ja kuntoutus.

Vaikka minä nyt vähän harmittelen, ettei ole tarjota sinulle koko ajan suuria kuulumisia, tämä elämänvaihe on aika ihana. On selkeät asiat, jotka rytmittävät ja rakentavat arkeni. 

Nautin tästä hetkestä, kun minulla on pitkästä aikaa hetken vain mahdollisuus keskittyä vain tekemiseen; työssäni siihen, että voin tehdä rakastamaani työtä ja kehittyä ammattilaisena sekä treenissäni siihen, että kehoni vähitellen kuntoutuu vanhaksi tutuksi vahvaksi raamikseni.

Nyt ei tarvitse hetkeen olla keskellä epävarmuutta, siis sitä, että joutuisin etsimään freelancer-yrittäjänä koko ajan töitä ja myymään itseäni. Se on kovin kuluttavaa työtä.

Siksi nyt nämä ensimmäiset Kuopion kuukauteni olen päättänyt nauttia rauhassa. Ei tarvitse tempoilla ja repiä itseään liikaa tai ylimääräistä – ei blogissani tai vlogissanikaan. Videoita en ole ehtinyt tehdä yhtään, sillä työn uudet sisällöt vievät kapasiteettiani niin paljon. Mutta siitä ei ole syytä stressata, niitä kuten tukevampia tarnoita blogiini tulee taas.

Kuukausi on kulunut! Hurjaa. Viisi jäljellä. Aika kuluu sukkelaan. Jo siitä syystä on keskityttävä rauhassa nauttimiseen.Tältä näyttää ihminen, joka on asunut kuukauden Kuopiossa. Yritin ottaa viehkeitä selfieitä tänään töihin lähtiessä. Hyvin onnistuin!

/Ämmä

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.