Yksinäisyyttä voi helpottaa vain puhumalla siitä – Kirjani Yksinäinen on julkaistu!

Astun eteenne nyt täysin alastomana julkisesti, ja se tuntuu oikeammalta kuin mikään muu aikoihin. Kirjoitin kirjan yksinäisyydestä, sillä haluan murtaa tabun ja hiljaisuuden sen ympärillä.

Annan yksinäisyydelle rehelliset kasvot, sillä toivon ihmisten ymmärtävän, kuinka normaali ja yleinen kokemus se on. Luovutan käsiisi todellisen tarinani lapsuudesta tähän päivään jakaen kaiken kokemani ja oppimani vaikeimpiakin vaiheita myöten, koska haluan antaa rikastavia ratkaisuja yksinäisyyden helpottamiseen.

Yksinäinen on kirjoitettu kaikille jotka ihmettelevät yksinäisyyttä: niin heille, jotka ovat itse sitä kokeneet kuin heille jotka seuraavat yksinäisyyttä ympärillään. Jos yksikään ihminen kirjani luettuaan uskaltaa puhua yksinäisyydestä ääneen, saa siitä lohtua tai tekee pienen hyvän teon kohti yhteyttä, olen työni tehnyt.

Lue lisää kirjasta: www.yksinainen.fi

Sen voit tilata esimerkiksi täältä.

Tämä on minulle sydämen asia, ja toivon, että Yksinäinen tavoittaa mahdollisimman monen, jolle siitä voi olla apua. Kiitollisin olen, jos jaat tätä videota niille, joiden se kuuluisi nähdä. Nämä asiat haluan sinulle sanoa juuri nyt yksinäisyydestä.

Kommentoi, ole hyvä!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.