Flunssan jälkeen tulee luonnollisesti vatsatauti

Ohhoh, mikä aamu. Heräsin seitsemältä lähteäkseni aamuspinningiin. Oli outo olo, eilen alkoi ihmeellinen vatsanvääntö ja lämpökin nousi. Keitin kahvin ja tein vihersmoothien tavalliseen tapaan blenderillä. Kun olin kaatamaasa juomaa lasiin, blenderin lasikannu hajosi käsiini ja puoli litraa vihreää mönjää valui kaikkialle keittiöön. Hajosin totaalisesti. Harmitti niin paljon, että romahdin lattialle itkemään (mittasuhteet, joo…). Tero heräsi huutooni ja ryntäsi keittiöön säikähtäneenä. En jaksanut siivota sotkua, oli tosi paha olo. Maha alkoi taas kiertää kovasti ja päässä jyskytti. Menin sohvalle ja mittasin kuumeen; vähän oli lämpöä. Ja viimeisellä mahdollisella minuutilla päätin perua aamuspinning-tunnin. Menin takaisin nukkumaan ja heräsin 10.30 hirveään harmitukseen, etten päässyt urheilemaan. Nyt tässä koitan juoda aamuseitsemältä keittämääni kahvia… Ja mahaa vääntää. Ei ehkä kannata juoda eikö syödä, ei tee hyvää. Mikä ihme minulla nyt on? Näinhän se juuri kun melkein on flunssasta päässyt tulee luonnollisesti vatsatauti. Onneks olin jo tosi hyvällä tuulella ennestään…

mahanvääntö

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.