Kiitos aivot

Huomenta, rakkaat pupuseni! Kyllä täällä hengissä ollaan, vaikka bloggaamisen kanssa on ollut vähän hiljaista. Olen ollut niin keskittynyt töihin, että ajatukset ovat liikkuneet vain niissä. Hassua, miten joskus tulee sellainen käsittämätön flowtila tai mikä ikinä, ja sitten ei halua pysäyttää sitä virtaa, koska SUURIA JUTTUJA TAPAHTUU! Olen niin innoissani. Kaikki etenee kuten suunniteltu. Mutta pidän vielä tämän itselläni. Kerron sitten kun aika on.

Muuten ihan asiasta toiseen. Olisin halunnut laittaa tuohon otsikkoon huutomerkin, mutta koska viime viikolla tein sen huomion, että otsikoissani on ihan hirveän usein huutomerkkejä, on pakko rajoittaa huutomerkinkäyttöä – laitan sen nyt kuitenkin tähän, silla se olisi kyllä hirveän tärkeä juuri tämän aamun otsikossa. ! Ja sitten kolmanteen:  tänä aamuna minua inspiroivat pyöreät muodot.

pyöreä1 pyöreä2

Näiden muotojen lisäksi nämä kaksi asiaa, kahvi ja aamun vihersmoothieni, ovat ihan järjettömän tärkeä asia sille, että voin kertoa olevani hengissä tänään. Olenhan siitä kertonut aiemminkin. Minulle on aivan valtavan tärkeää käynnistää päiväni oikealla tavalla. Ja saada aivoni toimimaan. Olen itse asiassa todella kiitollinen tänään aivoilleni. Sille, että ne ovat jotenkin toimineet nyt synkassa jonkun luovan lähteen kanssa. Ja niistä pursuaa ihan käsittämättömän hyviä juttuja. Poislukien ehkä nyt juuri tämä kyseinen blogipostaus… Mutta kirjoitan silti tätä tajunnan virtaa, sillä sekin on välillä todella tärkeää.

Hyvä olo, kirkas mieli ja toimivat aivot. This girl is on fire! Kaikesta epävarmuudestaan ja epätietoisuudestaan huolimatta, elämä tuntuu tosi tasapainoiselta nyt. Outoa. Miten epävarmuus voi olla tasapainoista? Aikaisemmin olisin varmaan seonnut tähän kaikkeen tietämättömyyteen. Mutta tämän kevään aikana asenteestani ja suhtautumisestani on tullut kumman rauhallinen ja rento. Jos joku juttu ei tapahdu siten kuin itse haluan, se ei tunnu… missään. Olen oppinut päästämään jotenkin tosi nopeasti irti siitä, että yrittää puskea ja pakottaa jotain tapahtumaan. Ja paradoksaalista kyllä, ehkä juuri siksi tuntuukin, että asiat soljuvat nyt erinomaisesti suunnitelmien mukaan. Luotan siihen, että asiat tulevat vastaan juuri oikeassa ja tarkoituksenmukaisessa järjestyksessä. Kirkas mieli ja valtava energia ohjaavat toimintaani oikealla tavalla. Välillä se oikea tapa voi olla eri kuin mitä olen aluksi ajatellut, suunnitellut ja toivonut.

Niin. Tällaisia tänään. Kiitos aivot!

/Ämmä, tajunnanvirrassa

One thought on “Kiitos aivot

  1. Paradokseseista puhui ja kirjoitti myös Tommy Hellsten. Itse uskon myös noihin. On rauhoittavaa päästää irti ja tietää että savuttaa asioita paremmin kun ei oikeasti koko ajan yritä, vaan pitää päämäärän mielessä, mutta osaa nauttia myös matkasta. Viisas mies tuo Tommy. Samoja asioita ”opettaa” myös Sydänmagneetin kirjoittaja Schache, josta olet ehkä myös lukenut.
    Kiva että elämässäsi on suunta ja osaat selvästi ottaa rennosti, vaikka stressiä varmasti kertyy monen työn tekemisestä yhtä aikaa. Hyvää päivää ja iloa toivoo Titta

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.