Tärkeimmät tänään

Tässä tärkeimmät tänään

hermannikallio tärkeimmät

Töitä on tehty koko päivä, mutta päiväkiipeilyä Hermannin kanssa ei unohdeta. Käytiin nousemassa Nato-vuorta ylös ja tiirailtiin maisemia. Koira nauttii. Päivälenkistämme on tullut meille tärkeä juttu. Hermanni saa juosta vuorta ylös alas ja minä sykkeen vähän kohoamaan. Piristää kivasti ja raitis ilma sen sillinlemun keskelle on tervetullutta.

Eilen kuvailemani päivärytmi on jo mennyt aivan uusiksi, sillä kehitystä ei näemmä voi pysäyttää. Tein tänään koukutusennätyksen: yksi pönttö vie enää 1 tuntia ja 55 minuuttia. Tulin kotiin jo reilusti tuntia aiemmin ja nyt on aivan vapaa ilta! Päässä ei kyllä edelleenkään liiku mitään, joten nyt vähän välipalaa naamaan ja sitten Stø Boxing Clubille vähän verryttelemään pientä iltajumppaa.

Suloista sunnuntaita, söpöläiset!

/Äm

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.