Haarakuningatarkunta

Duunista puheenollen. Mitä sinä teet viikonloppuna?

Minulla kiesit alla vaan vaihtuu. Ja kaupungit: Mikä meno, Manse? Somekuningatar on tänään levittämässä kuningatarkuntansa rajoja ja perustamaan haarakuningatarkuntaa Tampesteriin. Kesäautokiertue feat. Somekuningatar tänään ja huomenna mustanmakkaran mailla. Tavoite tavata mahdollisimman monta alkuasukasta ja touhuta kaikkea tamperelaista kesäkuski Hennan kanssa. Kuningattaren henkilökohtaisella to do -listalla on tiätty tutustua mahdollisimman moneen tamperelaisURHEILIJAAN… 

Mitä suosittelet: minne mennä, mitä tehdä, mistä löytyy Mansen komeimmat urheilijat? Voipa jopa käydä niin, että tarjotaan kyydit tällä kesäautolla. Kuningattaren päälle pääsee itseoikeutetusti vain toinen suomalainen kuninkaallinen eli Kekkonen. 

 
Joo. Olen vähän väsynyt. Mutta karavaani kulkee ja ajatuksia tamperelaisuudesta seuraa myöhemmin. Urheaa viikonloppua sinulle! May the force be with us! And with Tampere!

/Ämmä

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.