Blogiystäviä raitapaidoissa

Ystävät rakkaat. Jos voin teille jotain opettaa, se on tämä: nouse ylös sängystä ja lähde tapaamaan ihmisiä aina kun se on mahdollista, vaikka vähän väsyttäisi ja olisi flunssainen olo. Se kannattaa aina.

Menin Lotan kutsumana brunssille Kallion Oivaan, vaikka vähän mietitytti jaksaisinko lähteä. Laiskuus aiheuttaa laiskuutta. Jos en olisi lähtenyt olisin taas neljää uutta ihmiskohtaamista köyhempi. Tai oikeastaan viittä, sillä Lotan ja hänen tyttärensä lisäksi paikalla oli hurmaava nelivuotias herrasmies. He paljastuivat vielä blogiystävikseni, kertoivat seuraavansa MaiLifea!

Ja MaiLife-jengi kyllä tietää mikä on päivän trendi!

raidat

No raidat tietysti!

brunssi

 

Toistetaan siis yhdessä, mitä opimme tästä: jokainen päivä on mahdollisuus uusiin kohtaamisiin, upeisiin yhteisiin hetkiin toisten ihmisten seurassa, nauruun, iloon ja elämänkokemusten jakamiseen. Nauttikaa toisistanne!

/Ämmä, nauttien nyt treenin jälkeisestä väsymyksestä…

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.