Helsinki City Girl

Sunnuntai! Huomenta! Sadetta! Mutta vain ulkona, ei mielessä. Vaikka vähän väsyttääkin.

Havainto eiliseltä: Helsingistä on tullut viimeisen parin vuoden aikana täältä poissaollessani todella mielenkiintoinen City. Tänne on popsahdellut jos jonkinlaista uutta ravintolaa ja kuppilaa; sellaista maailman meininkiä, jota tänne on kaivattu. Siihen kun lisätään vielä eilinen Pride- ja Tuska-kansa, jotka vilistivät kaupungilla sulassa sovussa, niin johan siinä ihan heräsi henkiin Helsinki City Girl.

Eilisilta vietettiin näitä Helsingin ihmeitä tutkien hauskalla kaveriporukalla.

pimeys

Näin meillä Suomessa juhlitaan keskikesää! Mennään pimeimpään mahdolliseen ravintolaan (jonka nimi sattuu vielä olemaan Liberty or death) kynttilän valoon! Tuskaa ja pimeyttä! Ja Legopäädrinkkejä…

IMG_5635

Oikeasti Libery or death oil aivan upea paikka. Oli kuin olisi astunut johonkin New Yorkilaiseen drinkkibaariin. Tykkäsin! Kovasti. Ihana tunnelma ja mahtavaa musiikkia. Baarimikoista puhumattakaan.

IMG_5650

Sit maisteltiin suomalaista viskiä. Kyrönmaan matkailunedistämiskeskuksessa. Go figure! Tai ensitislettä se kai oli, viski kun vaatii kolmen vuoden kehittymis? kyspymis? valmistumis? (valitse joku edellä olevista vaihtoehdoista, minä en tiedä oikeaa sanaa tällä lyhyellä viskioppimäärälläni) ajan ennen kuin sitä voi kutsua viskiksi. Mutta Alkoon tämä Kyrö Distillery Comanyn valmistama maailman mittakaavassa harvinainen suomalainen single malt -ruisviski on kohta tulossa. Upea tarina, suomalaiset tyypit ovat vain yhtäkkiä alkaneet näitä Rye Rye viskiä ja Gin Gin -giniä valmistaa. (Tarina tässä vähän mutkat suoriks -tyyppisesti, mutta googlaa, miljoonat muut blogit tästä tarinasta ovat jo kirjoittaneet, sillä jos jossain, niin suusta suuhun -markkinoinnissa tämä porukka on onnistunut.)

Kyrönmaan matkailunedistämiskeskus -pop up baari oli eilen viimeistä päivää auki ja sinnehän me suuntasimme.

IMG_5631

Mielenkiintoiset maut. Maistoin ruistisleeseen valmistettua drinkkiä. Ihmiselle, joka ei juuri dokaile, aika napakkaa oli, mutta hyvää! Täs myö ollaan ihanan, rakkaan Elinan kanssa.

IMG_5629

IMG_5632

Kyrönmaata suosittelen, vaikka pop up sulkeutuikin meidän käyntimme jälkeen. Liberty or death ei järkkynyt vierailustamme niin paljoa, että olisi ovensa heti sulkenut, joten mene nyt vaikka sitten sinne seuraavaksi kun kaipaat hyvää drinkkiä inspiroivassa tunnelmassa.

Semmost tähän aamuun. Minä lähden seuraavaksi brunssille. Sitten salille. Ja illalla pääsen VIHDOIN pelaamaan tennistä! Puolen vuoden tauon jälkeen! Helsinki City Girl is on fire!

/Ämmä, HCG

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.