Hengähdyksiä kauniissa kodissa

Olen tainnut seota lopullisesti.

Tässä todiste siitä

Oikein tarkoituksella ostin tämän käsisaippuan sen pinkin purkin ja söpön tekstin takia 😀 Ikinä maailmassa en olisi aikaisemmin jaksanut satsata tällaiseen, vaan ostanut halvinta mahdollista saippuaa – tarkoitushan on vain pestä kädet.

Mutta katsos nyt! Olen seonnut. Tämä uusi kotini laittaa minut tekemään kummallisia tekoja.

Tässä toinen todiste

Ostin kotiini kukkia! Enkä mistään Lidlistä, vaan ihan oikeasta (ja kalliista!) kukkakaupasta. Tuossa ne nyt nököttävät silmieni edessä ja minä hihkun onnea.

ON TULLUT ELETTYÄ viime vuodet aika niukasti. Kotini ovat olleet pieniä yksiöitä, käytössä on ollut hyvin vähän rajaa ja elämäni on ollut niin täynnä nopeita käänteitä, etten ole jaksanut satsata asumiseen tai sisustamiseen. Jopa siivoaminen, etenkin näiden viime kuukausien vamma-aikojeni varrella on tuntunut ärsyttävältä hommalta, jota olen siirtänyt aina mahdollisimman paljon työlistaltani pois.

Ja täällä minä olen nyt koko aamupäivän jynssännyt kotiani siistiksi sekä ostellut kaikenlaisia suloisia sisustuselementtejä!

Yksi hienoimmista asioista koko muutossani (olkoonkin tämäkin visiitti vain väliaikainen) on se, että minlla on ensimmäistä kertaa aikuisiän sinkkuajoillani ihan oikea, kunnon aikuisten koti. Eihän tämäkään mikään linna ole, mutta yhdelle ihmisille ihana kaksio. Ja jotenkin minä päivittäin ihmettelen, kuinka hienolta voi tuntua se oma huone nukkumiselle, syömiselle ja oleskelulle.

Viime vuodet olen tottunut tyytymään hyvin vähään ja oppinut elämään tiukasti, ja toivon todella, että nuo opit ja muistot niistä ajoista säilyvät mielessäni elämäni loppuun asti. Mitään en arvosta niin paljon kuin niiden vuosien tuomaa nöyryyttä elämänasenteeseeni.

Siksi tämä kaikki tuntuu nyt ehkä entistäkin hienommalta. Minä saan nyt asua kivasti ja mielenkiintoni kodin laittamista kohtaan on paljon suurempi kuin pitkiin aikoihin. Hassua, sillä vaikka tämä työkomennukseni onkin näillä tiedoilla vain puolen vuoden mittainen, silti minusta tuntuu, että tämä on paljon pysyvämpää ja voin rauhoittua uuteen kotikaupunkiini.

Jännä havainto. Mieleni taitaa olla antanut minulle luvan nyt hengähtää. Ja se on tässä uudessa kauniissa kodissani kovin nautinnollista.

/Äm, joka hetki sitten jäi kiinni itselleen ajatuksesta, että pitäisi leipoa jotain… Jos tiedät historiani kokkaamisen kanssa… ymmärrät, että SE on suurta

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.