Hashtagvappuheila <3

Johan oli hauska päivä! Siinähän kävi sitten niin, että minä löysin vappuheilan. Enkä mitä tahansa vappuheilaa, vaan Hashtagvappuheilan! Kiitos Suomi24:n, joka yhdisti minut tähän komeaan  herraan. vaput1 vaput2 vaput3 No joo, se on pahvinen! Kyllä mä nyt sen tajusin! Mutta hyvä alku sekin. vaput4 Siellä me sitten kökötettiin brunssilla jätesäkeissä, kiitos tämän ihanan suomalaisen keväträntäsateen. Ja Häshtgvappuheilakin tungettiin aika pian jätesäkkiin. Mutta ei! Ei roskiin vietäväksi, vaan siksi, että se säilyisi hyväkuntoisena kotiinkuljetuksen. Ja tuossa se nyt kököttää minun kotonani. No, okei! Makaa mun sängyssä! vappuheila

Kiitos ihanalle vappuseuralleni, uusille ja vanhoille ystäville, jotka kyllä kovasti yrittivät saada Hastagvappuheilan itselleen, mutta ei! Hashtagvappuheila on kokonaan MUN! vaput /Maija, Hashtagihanaaettähuomennaalkaaarki

2 thoughts on “Hashtagvappuheila <3

  1. Päivitysilmoitus: Long kiss goodbye, Hashtagvappuheila! | MaiLife

  2. Päivitysilmoitus: Kun exä löytää uuden ja menee naimisiin… | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.