Arvoituksia, salaisuuksia, mysteereitä ja vinkkejä

Nyt on tämä tyttö jännän äärellä! Tulin juuri yhdestä mysteeripaikasta kuvaamasta yhtä aika mielenkiintoista juttua. Salaisuutta! Koska minä en voi kovin pitkään pitää asioita salaisuuksina, HUOMENNA saat tietää kaiken.

kuka

Mutta tässä sinulle sillä välin arvoitus ja pähkinää purtavaksi: Kuka on tämä henkilö ja miten hän liittyy tähän kaikkeen. Ja mihin kaikkeen? Ja miksi?

Annetaan nyt vielä toinen vinkki. Arvaa mikä tämä on…

vinkki

Maltahan huomiseen, niin saat tietää, sillä TAKAAN sulle, että tämän sinä todella haluat tietää…

/Ämmä, vielä tänään innoissaan, huomenna ei ehkä enää…

3 thoughts on “Arvoituksia, salaisuuksia, mysteereitä ja vinkkejä

 1. ” Ämmä prkele 😉 ”

  Ei saa pitää hullui jännityksessä :-D. Ei vais, hyvä nainen, niin sitä pitää. Pieni jännitys elämään tekee aina hyvää.

  Pakko heittää vähän villiä veikkausta. Yläkuvassa Toni Nieminen 😉 ( tai joku muu mäkihyppääjä ). Alakuvassa pieni osa mäkihyppytornin pintaa. Kiitos vielä maanantaisesta filosofisesta hajatelmastasi. Kylä kylä kyllä nyt on tosiaan sitä rokkia ja jännitystä ilmassa, yes (y). Koitahan pysyä nahoissasi 😀

 2. Ah, kun mua nauratti eilen, kun tämä kommenttisi tuli. Olet velho. En voinut eilen kommentoida mitään, ettei salaisuus olisi paljastunut. Nyt uusimmassa blogissani kaikki paljastuu.. 😀 Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

 3. 😀 😀 😀 😀
  Pakko myöntää, että vähänkö tosiaan repesin, kun näin tuon haasteesi. Mut kiitos ihana elämäni ensimmäisestä papukaijamerkistä ;-). Ja nimityksestä, tarttee varmaan vaihtaa ihan toi velho tästä lähtien tunnarikseni. Eipä sitä oo turhaan sit tullut istuttua ja funtsattua havukka-ahossa ku heti osui ja uppos. Aiheutetaan nyt sinulle vielä kunnon p**kahalvaus (kun on kerran näytöt annettu) toteamalla, että kristallipalloni näyttää seuraavaksi meidän häitä ;-P, tirsk tirsk tirsk.

  Eiku sitä rokettirollia. Kun kerran sielä hoodeilla olet niin jos vaan yhtään kerkeet ja vähänkään kiinnostaa niin meehän ihmeessä tsekkaamaan tänään tämä esitys. Mua sitten niin harmittaa ettei tätä näytöstä pääse paikan päälle ihailemaan……..

  – entinen urkuri, nykyinen velho –

  http://www.100guitarsfromhel.fi/

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.