Linnunpoikaset ovat kuoriutuneet!

Tiedätkö mitä! Niiden ikkunalautani alle pesän rakentaneet lintujen poikaset ovat kuoriutuneet! Sen on pakko ollut tapahtua toissapäivänä, koska olen nyt kaksi päivää saanut kuunnella sydämen särkevää piipitystä avoinaisen keittiön ikkunani takaa. Huuto vaikenee vain siksi ajaksi, kun huomaan jonkun varjon lehahtavan ikkunalaudalle. Isä- tai äitilintu tuo poikasilleen ruokaa. Siis se on oikeasti tosi jännää. Istuessani keittiön pöydän ääressä kirjoittamassa kuulen jatkuvaa piipitystä. Ja usein havahdun siihen, kun joku varjo lehahtaa ikkunalle. Sitten piipitys vaimenee hetkeksi kunnes varjo taas lehahtaa pois tullakseen kohta takaisin.

Elämän ihme! Ikkunalaudallani. En tiedä osaatko arvostaa tällaisia asioita, mutta sydämestäni toivon, että myös sinulle tällaiset pienet luonnon ihmeet ovat tärkeitä. Minulle tämä on todella iso ja kaunis asia; että juuri minun ikkunalautani alla majailee kokonainen lintuperhe.

Tänään sinulle yksi pieni laulu MaiLife Voimabiisi -listaltani. Otin sen jo kerran pois sieltä, koska se ei tuntunut enää ajankohtaiselta, mutta nyt nostin sen sinne takaisin. Sopii näihin viimeisten päivien oloon.

Mainokset

One thought on “Linnunpoikaset ovat kuoriutuneet!

  1. Päivitysilmoitus: Impulssit ja ihmiset – ja huutavat pikkuböördit | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.