Minä, Mister Murphy ja se Komea Personal Trainer…

Murphyn laki!! Vain muutama viikko maasta poistumiseeni ni mitä tapahtuu!

Minä pääsen keskusteluyhteuteen sen komean personal trainerin kanssa! Muistatko sen ihanan?! Kun sanoin, että sometime baby! Ja nyt se sometime tuli! On mahdollista että tässä on vuosisadan rakkaustarina syntymässä, koska keskustelimme kuntosalilla ainakin minuutin aamulla!

Kuinka monta huutomerkkiä yhteen blogiin saa laittaa?!

En tiedä sopiiko tämä ilmaisu tähän nyt oikein hyvin, mutta muutakaan en keksi: en meinaa pysyä housuissani! No. Ihan realistinen kuvaushan se tunteistani on…

Mutta mieti tää: minä ja se Komea Personal Trainer, taas askeleen lähempänä toisiamme, ni, minä lähden eristyksiin maailman toiselle laidalle! Just nyt kun voisin alkaa sillä tavalla huolettomasti aina moikkailla salilla. Tässä hetkessä järjetön innostus ja lamaannus kohtaavat.

Ja jos Mister Murphy on tänään oikein vitsikkäällä tuunella, se ohjaa jotenkin sen Komean Personal Trainerin lukemaan tämän minun blogini ja sitten se Komea Personal Trainer tajuaa, että meidät on tarkoitettu toisillemme. Voisi minua kyllä ehkä vähän nolottaakin sitten.

Mutta nytpähän tiedät, sinä ihana, rakkaani, jos sallit, että olen ihan ihiksissä suhun! Kiitos, että sanoit, että treenaaminen on hyvin yksinkertaisten ihmisten hommaa, ja sitten minä huomasin, että nyt minun paikka ja sitten vähän letkautin jotain nokkelaa ja sitten sinä nauroit ja minä nauroin ja sitten en muista enää mitään muuta kun sen, että näin meidän kävelevän yhdessä kohti auringonlaskua. 

Mun Komea Personal Trainer….

ihis

Ni. Ei mulla nyt muuta. Se on keskiviikko, kuulkaa.

/Ämmä, ihan ihiksissä

8 thoughts on “Minä, Mister Murphy ja se Komea Personal Trainer…

  1. Miten sattuikin. Täällä Norjassa pyörii mainos, jossa kuntosalilla on kaksi naista. Tosi hyvän näköinen ja sitten sellainen tavallisemman näköinen. Kaikki salin komeat miehet (varmaan personal traineri niiden joukossa) ovat sen ei niin hyvän näköisen naisen kimpussa. Hierovat neniään yhteen sen kanssa ja nauraa hohottavat. Hyvän näköinen seuraa sivusta kateellisena ja toteaa, että onko se nyt niin ihmeellistä, että joku on käynyt Uudessa Seelannissa. Sitten mainoksessa sanotaan, että matkusta sinäkin ja tee itsestäsi mielenkiintoinen :D.

    • Siellähän se on jumpattava, ku ei oo meidän kylällä kuntosalia… Sehän se mun suurin huoli on, (sen lisäksi, että miten värjään hiukseni), että siellä ei ole salia… Muuten tää lähtö ei huoleta. Paitsi nyt tän rakastumisen takia kyllä vähän huolettaa. Lähtisköhän se mun mukaan… 😀

  2. Päivitysilmoitus: Tältäkö tuntuu rakkaus?!? Strateginen kohtaaminen Sen Komean kanssa | MaiLife

  3. Päivitysilmoitus: Rai rai, ja reittä rullalle! | MaiLife

  4. Päivitysilmoitus: Pettämätön kehä | MaiLife

  5. Päivitysilmoitus: Uusi tarina alkaa rohkeudesta aloittaa se – minä ja Se Komea Personal Trainer, jolla on nyt nimikin | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.