305 kilometriä lähempänä joulua: 24 h pyöräilyhaaste Alastarossa

Olen itse hieman yllättynyt, että tein Rataeisi-polkupyörähaasteestani videon ennen blogitekstiä (sekin on vielä tulossa), mutta nämä tunnelmat inspiroivat minut kokoamaan kokemukseni sinulle ensin elävään kuvaan.

Tämän sinä haluat nähdä, sillä saatat oppia jotain; saada kenties inspiraatiota tai oivalluksia asenteesta. 24 tuntia pyöräilyä, 112 kierrosta ja 305 kilometriä Alastaron moottorirataa ylä- ja alamäkineen vain seitsemässä minuutissa. Tässä on elämäni hurjin koetos ja paras tekemäni video.

Kiitos, Anni, Lauri, Jänis-Jorma, Kaarlo, Tikka-Masala, Team Rynkeby. Kiitos joulu, joka olet taas yhden kierroksen lähempänä. Kiitos tonttu-ukot ja synkkä elämä. Kiitos aurinko, joka nouset joka aamu, vaikken siihen aina uskoisi. Kiitos luoja, että olet antanut minulle mielenkiintoisimman elämän, suurimmat seikkailut ja äänekkäimmät naurut – sinua kiitän myös Teho Sport -energiapatukasta klo 1.30 yöllä, sillä ilman sitä en olisi jaksanut laulaa kaunempia joululauluja. Ja kiitos MacBookin iMovie, joka annat käyttööni hienoimmat musiikit ilman Teostoja.

Kiitos sinä, ystäväni, että seuraat seikkailujani! Mihin sinä haluat mut haastaa? Olen valmiina. Olen sankari. Selviän mistä vaan. Bring it on, sillä mä janoan uutta!

Mä oon vähän sekopää…

 

Mutta ihan hemmetin onnellinen sellainen.

 

3 thoughts on “305 kilometriä lähempänä joulua: 24 h pyöräilyhaaste Alastarossa

  • Kiitos, Joonas! Mielenkiintoinen juttu, täytyypä tutustua… Ja siis tietysti vielä tiedoksi kaikille, ettei haasteiden tarvitse liittyä pyöräilyyn. Kaikki kiehtovat haasteet ovat tervetulleita.

 1. Olipa aivan ihanan seko video ja ihanasti sekopäinen sinä siinä itsekin :’D
  Omien kesäisten työkiireideni takia en ole kerinnyt lukemaan moneen viikkoon juttujasi ja nyt juuri sopivan hetken tullen purin sumaa oikein urakalla.
  Huh Maija, kuinka oletkin kerinnyt moneen ja moneksi! Respect!!
  Mun jokakesäinen suoritukseni on ihan erilainen, mutta sun tunnelmasi tutut.
  Pääsiäisen jälkeen mulla ei ole tainnut olla yhtään vapaata päivää, ympäripyöreetä päivää teen vielä jonkin aikaa ennenkuin kiire hellittää ja sesonki on ohi.
  Paahdan puolet koko vuoden työmäärästä nyt, paineet ja kiire on kovat, multitasking rules—mutta se huuma! Ja se tekemisen riemu! Ja se kaikki hauska ja hyvä mitä tästä saan! Se on puoli ruokaa…ymmärrän hyvin sinun vauhtiasi Maija.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.